Sorteer op
 • Lasergravure op hout of leer
  Lasergravure op hout of leer

  Wij kunnen uw houten of lederen Saya of houten displayplank of messenblok voorzien van een door u opgegeven naam, persoonlijke boodschap of bedrijfslogo door het graveren met een sterke laserstraal. De gravure wordt in het hout…

  € 10,00
 • Diamantgravure in staal
  Diamantgravure in staal

  Wij kunnen uw kostbare mes voorzien van een door u opgegeven naam. Een echte diamantgravure maakt het tot een persoonlijk bezit. Het verschil met oppervlakte graveringen zoals laseretsen laten een zeer oppervlakkige en snel…

  € 19,95
 • Sticker
  Sticker

  Naast de graveeropties biedt Japansemessen.nl ook een unieke stickerservice aan. U kunt een unieke geplotte sticker laten maken voor plaatsing op een keukenmes, saya, snijplank of andere items.

  Beschikbare kleuren…

  € 5,00
 • Naam of logo op kokskleding (Transfer)
  Naam of logo op kokskleding (Transfer)

  Heeft u een mooie koksbuis of keukenschort dan kunt u nu uw naam of logo hierop laten zetten.

  Door een transfer embleem te bestellen via Japansemessen.nl kunt u uw kokskleding volledig naar eigen wens aanpassen. U kunt deze door…

  € 10,00
Sorteer op

Graveerservice

Uw prachtige mes, de giftset of een houten saya kan ook door ons gegraveerd worden. Wij kunnen uw kostbare mes voorzien van een door u opgegeven naam. Een echte diamantgravure maakt het tot een persoonlijk bezit.

Graveren in metaal doen wij met een professionele State-of-the-Art computergestuurde diamantgraveermachine. Voor het graveren in hout gebruiken wij een hardstalen frees of laser.

Uiteraard blijft de garantie op het product behouden, in afwijking van art.8.3 van de algemene leveringsvoorwaarden vervalt de mogelijkheid om van de levering af te zien en het product te retourneren.

Sommige messen zijn voorzien van hamerslag patroon (Tsuchime) of andere structuren in het lemmet. Deze messen kunnen niet altijd voorzien worden van een diamantgravure.

Taalkeuze

Nederlands Nederlands English English
© 2012 - 2021 Japansemessen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel