-26%
Zanmai Classic HKB-3004d Gyuto (chefsmes), 180 mmZanmai Classic Gyuto (chefsmes),
Gelamineerd lemmet van roestvast staal met kern van Japans VG10 staal. Het lemmet is dun en handmatig geslepen en heeft geen verdikkingen waardoor slijpen zeer gemakkelijk is.
∙ Lemmetlengte:…€ 189,00 € 139,00-16%
Zanmai Classic 8A HKB-3013m Gyuto (chefsmes), 270 mmZanmai Classic Gyuto (chefsmes),
Lemmet van roestvast Japans AUS 8 staal. Het lemmet is dun en handmatig geslepen en heeft geen verdikkingen waardoor slijpen zeer gemakkelijk is.
Lemmetlengte: 270 mm
Totale lengte: 410…€ 177,00 € 149,00-16%
Sakai Shigekatsu Yanagiba (vismes), 300 mmSakai Shigekatsu Yanagiba
Dit fraaie Japanse vismes heeft een klassiek enkelzijdig geslepen lemmet. Het mes heeft een kern van Japans SK carbonstaal en heeft een traditioneel handvat van Honoki hout. Dit mes is volledig met de…€ 189,00 € 159,00-27%
Zanmai Classic HKB-3005d Gyuto (chefsmes), 210 mmZanmai Classic Gyuto (chefsmes),
Gelamineerd lemmet van roestvast staal met kern van Japans VG10 staal. Het lemmet is dun en handmatig geslepen en heeft geen verdikkingen waardoor slijpen zeer gemakkelijk is.
Lemmetlengte: 210…€ 219,00 € 159,00-9%
Zanmai Classic HKB-3008d Nakiri (groentemes), 160 mmZanmai Classic Nakiri (groetemes),
Gelamineerd lemmet van roestvast staal met kern van Japans VG10 staal. Het lemmet is dun en handmatig geslepen en heeft geen verdikkingen waardoor slijpen zeer gemakkelijk is. Een nakiri is…€ 175,00 € 160,00-8%
MAC FKW-9 Yanagiba - 270 mm (Vismes)MAC FKW 9 - 270 mm Yanagiba,
Mes voor rechtshandig gebruik
Eenzijdig geslepen
Gesmeed Tungsten roestvrij staal
Blijf lang scherp
Voor het fileren en snijden van vis
Staalsoort: Roestvrij Tungsten MAC staal (subzero gehard…€ 179,95 € 165,00- Miki M503 Yanagiba (vismes/Sushimes), 270 mm
Miki M503 Yanagiba, 270 mm,
Dit Japanse sushimes heeft een Sanmai gesmeed lemmet met kernstaal van Japans Shirogami #2 staal ("white steel") (niet-roestvast) en een zachtere staalsoort voor de buitenzijde. Dit enkelzijdig…€ 169,00 - Miki M903 Kama-Usuba (groentemes), 180 mm
Miki M903 -Kama-Usuba, 180 mm,
Dit Japanse groentemes heeft een Sanmai gesmeed lemmet met kernstaal van Japans Shirogami #2 staal ("white steel") (niet-roestvast) en een zachtere staalsoort voor de buitenzijde. Dit enkelzijdig…€ 169,00 -15%
Tosa Kiyokane Aogami Super Gyuto (chefsmes), 210 mmTosa Kiyokane Gyuto, 210 cm
Dit Japanse chefsmes heeft een kern van Japans Aogami Super carbonstaal met een beschermlaag (Sanmai) aan de buitenzijde. Dit dubbelzijdig geslepen mes is voorzien van een zwarte (Kurochi)…€ 199,00 € 169,00laatste exemplaren, Op=op!
Zanmai Hybrid petty (Officemes) 150 mm, HZ2-3002dMCUSTA Zanmai Hybrid Petty Damascus 150 mm,
Dubbelzijdig geslepen en gelamineerd lemmet van roestvast staal met kern van Japans VG10 staal. Het lemmet is uitermate dun en handmatig geslepen en heeft geen verdikkingen waardoor…€ 183,00 € 170,00- MCUSTA zanmai Shiro-ko Takohiki (sushimes) 270 mm
MCUSTA zanmai Yasuhisa-saku Shiro-ko Takohiki (sushimes) WZT-270W,
Gelamineerd lemmet van semi-roestvast staal met kern van niet-roestvast Japans (Hitachi) Shirogami White #1 Steel. Het lemmet is in de Kasumi stijl gesmeed met…€ 172,00 -25%
Brieto-PRO M1204 Gyuto (Chefsmes) 240 mmBrieto-PRO M1204 Chefsmes,
Dubbelzijdig geslepen lemmet van roestvast Japans Mo-V staal voorzien van deukjes in het lemmet om kleven tegen te gaan. Het handvat is gemaakt van hol 18-8 roestvast staal en hierdoor is het mes…€ 239,00 € 179,00- MCUSTA zanmai Shiro-ko Yanagiba (sushimes) 240 mm -linkshandig -
MCUSTA zanmai Yasuhisa-saku Shiro-ko Yanagiba (sushimes) WZY-240WL,
Gelamineerd lemmet van semi-roestvast staal met kern van niet-roestvast Japans (Hitachi) Shirogami White #1 Steel. Het lemmet is in de Kasumi stijl gesmeed met…€ 179,00 -18%
Miki M303 Kigami Gyuto (chefsmes), 300mmMiki M303 Kigami chefsmes,
Dit Japanse chefsmes is gesmeed van Japans Kigami (SK-5) carbonstaal (niet-roestvast) met geklonken bolster. Dit dubbelzijdig geslepen mes is handgesmeed door de meestersmid van Miki Hamono. Het lemmet…€ 219,00 € 179,00-10%
Tosa HSS, R2 poederstaal Nakiri (universeel mes), 165 mmTosa HSS Nakiri, 165 cm
Dit Japanse groentemes heeft een kern van Japans R2 poederstaal met een beschermlaag (Sanmai) aan de buitenzijde. Dit dubbelzijdig geslepen mes is voorzien van een beschermlaag van zacht RVS. Dit mes is…€ 199,00 € 179,00-10%
Tosa HSS, R2 poederstaal Santoku (universeel mes), 165 mmTosa HSS Santoku, 165 cm
Dit Japanse santoku mes heeft een kern van Japans R2 poederstaal met een beschermlaag (Sanmai) aan de buitenzijde. Dit dubbelzijdig geslepen mes is voorzien van een beschermlaag van zacht RVS. Dit mes is…€ 199,00 € 179,00-10%
Tosa Motokane Aogami #1 Wa-Deba kuroishi (kliefmes), 210 mm -dubbelzijdig-Tosa Motokane Deba 210 mm
Dit Japanse kliefmes heeft een kern van Japans Aogami #1 carbonstaal met een beschermlaag (Sanmai) aan de buitenzijde. Dit dubbelzijdig geslepen mes is voorzien van een zwarte (Kurochi) beschermlaag. Dit…€ 199,00 € 179,00-18%
Tsutomu Kajiwara Sumi Sujihiki (sashimimes), 240 mmTsutomu Kajiwara Sumi Sujihiki,
Dit Japanse Sashimimes heeft een kern van Japans Aogami #2 "Blue paper" niet- roestvast carbonstaal met een zeer fraai damast patroon. Het lemmet is dubbelzijdig geslepen. Dit mes is volledig met…€ 219,00 € 179,00introductieaanbieding
Kagemitsu Senshi VG-10 Tsuchime damascus Gyuto 240 mm (chefsmes)Kagemitsu Senshi VG-10 Gyuto, westers handvat,
Dubbelzijdig geslepen en gelamineerd (sanmai) lemmet van roestvast staal met kern van Japans VG-10 staal. Het lemmet is uitermate dun en handmatig geslepen en heeft geen verdikkingen…€ 249,00 € 180,00-24%
Tsunehisa Shāpu VG-10 Tsuchime damascus Gyuto 210 mm (chefsmes)Tsunehisa Shāpu シ ャ ー プ VG-10 Gyuto, Japans traditioneel handvat,
Dubbelzijdig geslepen en gelamineerd (damascus) lemmet van RVS met kern van Japans VG-10 staal. Het lemmet is extreem dun en handmatig geslepen en heeft…€ 249,00 € 189,00laatste exemplaren, Op=op!
MCUSTA Supreme Petty (officemes) TZ2-4002DH, 150 mmMCUSTA Zanmai Supreme Red Pakka Petty 150 mm,
Dubbelzijdig geslepen lemmet met fraai hamerslag patroon van roestvast Japans VG10 staal gevat in een damascus stalen buitenlaag van 32 lagen SUS410 roestvast staal. Het lemmet is…€ 190,00Aanbieding
Brieto-PRO M1203 Gyuto (Chefsmes) 270 mmBrieto-PRO M1204 Chefsmes,
Dubbelzijdig geslepen lemmet van roestvast Japans Mo-V staal voorzien van deukjes in het lemmet om kleven tegen te gaan. Het handvat is gemaakt van hol 18-8 roestvast staal en hierdoor is het mes…€ 289,00 € 199,00-13%
Konosuke V-Gold Tsuchime Santoku (universeel mes), 180 mm, Japans eikenhoutKonosuke Gold santoku, 180 mm, Japans eikenhout handvat,
Dubbelzijdig geslepen lemmet van Japans VG-1 roestbestendig staal (gehard tot 62 HRc). Het lemmet is uitermate dun en handmatig geslepen en heeft geen verdikkingen waardoor…€ 229,00 € 199,00Nieuw!
Kurosaki Senko SG2 Santoku (universeel mes), 165 mmKurosaki Senko SG2 Santoku,
Dit Japanse Santoku mes heeft een kern van Japans SG2 staal. Dit roestbestendige staal wordt gezien als een van de beste staalsoorten voor keukenmessen. Dit mes is volledig met de hand gesmeed door…€ 199,00-9%
MAC Professional MKS 105 - 250 mm slicer (Trancheermes)MAC Professional MKS 105 - 250 mm,
Professioneel trancheer mes
Extreem scherp en goed gebalanceerd
Staalsoort: Roestvrij MAC staal (Japans AUS8 staal)
Hardheid: 59 (Rockwell C)
Handvat: Zwart Pakka hout (geperst en…€ 219,00 € 199,00Aanbieding
Murata Buho Kuro Gyuto (chefsmes), 210 mmMurata Buho Kuro Gyuto (chefsmes),
Lemmet van niet-roestvast Japans Aogami #1 Blue staal met twee lagen niet-roestvast staal voor de buitenzijde (Sanmai gesmeed). Dit mes is volledig met de hand gesmeed door meestersmid Takeo…€ 239,00 € 199,00-20%
Takeshi Saji R2/SG2 Tsuchime petty -Karin- (officemes), 130 mmTakeshi Saji R2,
Lemmet van roestvast Japans R2 / SG2-staal met twee lagen zachter roestvast staal voor de buitenkant. Dit mes is volledig met de hand gesmeed door de bekende meestersmid Takeshi Saji (1949). Saji-san staat vooral…€ 249,00 € 199,00
151-200 euro
Aanbieding
Taalkeuze
Gastenboek
-
16-11-2020 - Al een tijdje was ik op zoek naar mooie en... lees meer
-
06-11-2020 - Wat een topmes!!!
Nog nooit zo fijn gesneden! lees meer -
05-11-2020 - Even snel een stukje korst van overjarige kaas afsnijden had... lees meer