Sorteer op
  • Shimomura TU-9013 Sujihiki/Slicer, 270mm
    Shimomura TU-9013 Sujihiki/Slicer, 270mm

    Shimomura TU-9013 Sujihiki/Slicer, 270mm

    Deze in Japan vervaardigde messen van Shimomura hebben een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Het lemmet van dit mes is van roestbestendig Japans Molybdeen Vanadium staal en is…

    € 95,00
  • Nieuw!

    Tosa Matsunaga Aogami damascus Kiritsuke (universeel mes), 210 mm
    Tosa Matsunaga Aogami damascus Kiritsuke (universeel mes), 210 mm

    Tosa Matsunaga Kiritsuke, 210 mm

    Dit Japanse kiritsuke mes heeft een kern van Japans Aogami carbonstaal met een damascus (meerlaags) beschermlaag aan de buitenzijde. Dit dubbelzijdig geslepen mes is volledig met de hand gesmeed…

    € 139,00 € 125,00
  • Nieuw!

    Tosa Matsunaga Aogami damascus Sujihiki (trancheermes), 300 mm
    Tosa Matsunaga Aogami damascus Sujihiki (trancheermes), 300 mm

    Tosa Matsunaga Sujihiki, 300 mm

    Dit Japanse chefsmes heeft een kern van Japans Aogami carbonstaal met een damascus (meerlaags) beschermlaag aan de buitenzijde. Dit dubbelzijdig geslepen mes is volledig met de hand gesmeed door de…

    € 159,00
  • -20%

    Brieto-PRO M1212 Sujihiki (Vis/tranceermes) 270 mm
    Brieto-PRO M1212 Sujihiki (Vis/tranceermes) 270 mm

    Brieto-PRO M1212 Sujihiki,

    Dubbelzijdig geslepen lemmet van roestvast Japans Mo-V staal voorzien van deukjes in het lemmet om kleven tegen te gaan. Het handvat is gemaakt van hol 18-8 roestvast staal en hierdoor is het mes…

    € 249,00 € 199,00
  • -9%

    MAC Professional MKS 105 - 250 mm slicer (Trancheermes)
    MAC Professional MKS 105 - 250 mm slicer (Trancheermes)

    MAC Professional MKS 105 - 250 mm,

    Professioneel trancheer mes

    Extreem scherp en goed gebalanceerd

    Staalsoort: Roestvrij MAC staal (Japans AUS8 staal)

    Hardheid: 59 (Rockwell C)

    Handvat: Zwart Pakka hout (geperst en…

    € 219,00 € 199,00
  • Uitverkoop op=op

    Brieto Kyoto damast TKT-1112 Sujihiki (tranceer/vismes) 270 mm
    Brieto Kyoto damast TKT-1112 Sujihiki (tranceer/vismes) 270 mm

    Brieto Kyoto Tamahagane Damast Sushimes/Tranceermes,

    Dubbelzijdig geslepen gelamineerd lemmet van roestvast Japans Mo-V staal met een buitenlaag van zeer fraai gesmeed 63 lagen damaststaal. Het handvat is gemaakt van hol 18-8…

    € 429,00 € 299,00
  • Nishida Shiro Sujihiki (sashimimes), 240 mm -gepolijst-
    Nishida Shiro Sujihiki (sashimimes), 240 mm -gepolijst-

    Nishida Shiro #1 Sujihiki 24 cm,

    Dit Japanse sashimi-/vismes heeft een kern van Japans Shirogami #1 "white paper" niet- roestvast carbonstaal met een zeer fraaie roestbestendige buitenlaag. Het dubbelzijdig geslepen lemmet is…

    € 299,00
  • Supreme Twisted Sujihiki (vismes/slicer) TZX2-4012V, 300 mm
    Supreme Twisted Sujihiki (vismes/slicer) TZX2-4012V, 300 mm

    MCUSTA Zanmai Supreme Twisted, Red Pakka Sujihiki 300 mm,

    Dubbelzijdig geslepen lemmet van roestvast Japans VG10 staal. Deze messen zijn ontwikkeld voor professioneel gebruik en worden ook gebruikt door restaurants en chefkoks.…

    € 370,00
Sorteer op

Vlees-/vismessen (Trancheermessen)

Een vleesmes wordt traditioneel gebruikt om gebraden vlees te snijden (trancheren). Vaak wordt hierbij ook een vleesvork gebruikt. In Japan worden deze messen voornamelijk gebruikt om rauwe vis te snijden. Het lemmet is wat dunner en smaller dan een koksmes om nauwkeuriger te kunnen snijden. De lemmetlengte ligt tussen de 180 en 300 mm. De Japanse vleesmessen worden Sujihiki (Of Sujibiki) genoemd en zijn over het algemeen wat langer dan westerse vleesmessen. Sujihiki messen zijn dubbelzijdig geslepen en zijn qua functionaliteit vergelijkbaar met traditionele Yanagiba messen alhoewel Yanagiba messen dikker zijn.

Onderstaande messen zijn gesorteerd op prijs.

Aanbieding

Taalkeuze

Nederlands Nederlands English English

Gastenboek

  • 25-03-2020 - Eerst mijn messen laten verkloten door Van Rangelrooij in Den...  lees meer
  • 18-09-2018 - Vandaag de ZDP-189 bunka binnengekregen. Eerste inspectie gedaan en de...  lees meer
  • 01-07-2018 - Gisteren een leerzame workshop messenslijpen gedaan. Er gaat een wereld...  lees meer
Plaats een bericht
© 2012 - 2020 Japansemessen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.