Vorige Artikel 1 van 7 Volgende

Lasergravure op hout of leer

€ 10,00 (inclusief btw)

In verband met buitenlandbezoek is de graveerservice gesloten van 16 maart tot 3 april. Opdrachten die voor 16 maart binnen zijn zullen we nog verwerken. Opdrachten die na 16 maart binnenkomen zullen we pas na 3 april verwerken.
 

Wij kunnen uw houten of lederen Saya of houten displayplank of messenblok voorzien van een door u opgegeven naam, persoonlijke boodschap of bedrijfslogo door het graveren met een sterke laserstraal. De gravure wordt in het hout gebrand door een aantal micrometer van het oppervlak weg te branden.

Voor het lasergraveren van een logo of figuur zijn extra werkzaamheden nodig. De genoemde prijs is alleen voor het graveren van een tekst die u met behulp van een MS Word file kunt aanleveren. Mocht u daarbij een logo of figuur, eigen tekening, handtekening of foto willen laten graveren kies u dan voor de extra optie bij het bestel proces. 

De te graveren tekst, lettertype, en lettergrootte dienen per e-mail aangeleverd te worden voorzien van bestel / faktuurnummer en productnummer(s) van betreffende producten.

Mocht u specifieke eisen hebben of andere lettertypes wensen dan kunt u dit bij uw bestelling aangeven en dan zullen we zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Een gegraveerd product kan niet meer geruild worden.

Let op: de verwerkingstijd van een gegraveerd product kan een week in beslag nemen.

Taalkeuze

Nederlands Nederlands English English
© 2012 - 2023 Japansemessen.nl | sitemap | rss