-7%
Kamo VG-10 Suminagashi Gyuto (chefsmes), 240 mmKamo VG-10 Suminagashi Gyuto, 240 mm
Dit Japanse chefsmes heeft een kern van Japans VG-10 roestvast staal met een zachtere RVS stalen beschermlaag aan de buitenzijde met een fraai damascuspatroon. Deze manier van smeden heet…€ 299,00 € 279,00Nieuw!
Konosuke HD-2 Wa-Gyuto (chefsmes), octagonaal Honoki, 210 mm - met saya -Konosuke HD-2 Wa-Gyuto, chefsmes
Dubbelzijdig geslepen lemmet van semi-roestvast Japans HD-2 staal (qua hardheid vergelijkbaar met Shirogami #2 staal). Het lemmet is stevig en handmatig geslepen en heeft geen verdikkingen…€ 349,00 € 295,00-6%
Anryu Aokami Super Tsuchime Kuroichi Gyuto (chefsmes), 240 mmAnryu Aokami Super Tsuchime Gyuto 24 cm,
Dit dubbelzijdig geslepen Japanse koksmes heeft een kern van Japans Aogami Super koolstofstaal met aan de buitenzijde een zachtere koolstofstalen beschermlaag met een prachtig hamerpatroon…€ 319,00 € 299,00-14%
Kamo VG-10 Suminagashi Sujihiki (vismes/trancheermes), 270 mmKamo VG-10 Suminagashi Sujihiki, 270mm
Dit Japanse sashimimes heeft een kern van Japans VG-10 roestvast staal met een zachtere RVS stalen beschermlaag aan de buitenzijde met een fraai damascuspatroon. Deze manier van smeden heet…€ 349,00 € 299,00