Beschermhoezen

Voor vervoer en opruimen zijn er de saya's, houten of kunststof beschermhoezen waarin uw mes veilig opgeborgen kan worden. Onze houten saya's zijn handgemaakt in Japan van magnoliahout en van absolute topkwaliteit. De saya's zijn voorzien van een houten pinnetje waardoor de messen veilig in de saya's blijven steken.

Houten saya

Mocht u een saya zoeken voor een mes dat u reeds in uw bezit heeft dan kunt u de maten doorgeven zodat wij een passende saya voor u kunnen uitzoeken. wij hebben hiervoor de dikte, lengte en hoogte van het mes nodig. Vooral de dikte moet op de 1/10 mm worden aangegeven.

afmetingen.png

Ook uw saya's kunnen wij graveren met uw naam of persoonlijke tekst.

Wij hebben een selectie van universele saya's en saya's voor de verschillende soorten MCUSTA Zanmai messen. Klik hieronder voor een overzicht van de beschikbare saya's.

De kunststof saya zijn universeel en zijn geschikt voor Japanse en westerse messen. De saya's zijn gemaakt van hard kunststof met een zachte beschermlaag zodat uw kostbare messen niet kunnen beschadigen.

Sorteer op
 • -28%

  Druivenpit olie, 100 ml
  Druivenpit olie, 100 ml

  Druivenpit olie,

  Speciale olie voor het onderhoud van snijplanken of voor het behandelen van houten beschermhoezen en onbewerkte handvatten.

  Dit is geraffineerde olie en dus extra zuiver, de druivenpitolie die in de supermarkt…

  € 17,95 € 12,95

Vragen? Whatsapp

 

© 2012 - 2024 Japansemessen.nl | sitemap | rss