-26%
Takamura R2 Mikagi Santoku (universeel mes), 170 mmTakamura R2 Santoku (universeel mes),
Lemmet van roestvast Japans R2 (SG2) poederstaal met twee lagen roestvast staal voor de buitenzijde (Sanmai gesmeed). Dit mes is volledig met de hand gesmeed is de smederij van Takamura.…€ 189,00 € 139,00-27%
Takamura R2 Mikagi Petty (officemes), 130 mmTakamura R2 Petty (office mes), 13 cm lemmet
Lemmet van roestvast Japans R2 (SG2) poederstaal met twee lagen roestvast staal voor de buitenzijde (Sanmai gesmeed). Dit mes is volledig met de hand gesmeed is de smederij van…€ 149,00 € 109,00-10%
Tosa HSS, R2 poederstaal Santoku (universeel mes), 165 mmTosa HSS Santoku, 165 cm
Dit Japanse santoku mes heeft een kern van Japans R2 poederstaal met een beschermlaag (Sanmai) aan de buitenzijde. Dit dubbelzijdig geslepen mes is voorzien van een beschermlaag van zacht RVS. Dit mes is…€ 199,00 € 179,00-10%
Tosa HSS, R2 poederstaal Nakiri (universeel mes), 165 mmTosa HSS Nakiri, 165 cm
Dit Japanse groentemes heeft een kern van Japans R2 poederstaal met een beschermlaag (Sanmai) aan de buitenzijde. Dit dubbelzijdig geslepen mes is voorzien van een beschermlaag van zacht RVS. Dit mes is…€ 199,00 € 179,00-18%
Makoto Kurosaki SG2 Gyuto (Chefsmes), 210 mmMakoto Kurosaki SG2 gyuto,
Lemmet van roestvrij staal Japans R2 (SG2) poederstaal met twee lagen roestvrij staal voor de buitenkant (Sanmai gesmeed) Dit mes is volledig met de hand gesmeed door de smid Makoto Kurosaki-san. (De…€ 279,00 € 229,00-12%
Kurosaki Shizuku SG2 Gyuto (chefsmes), 240 mmKurosaki Shizuku SG2 Gyuto,
Dit Japanse chefsmes heeft een kern van Japans SG2 staal. Dit roestbestendige staal wordt gezien als een van de beste staalsoorten voor keukenmessen. Dit mes is volledig met de hand gesmeed door…€ 429,00 € 379,00Nieuw!
Kurosaki Senko SG2 Gyuto (chefsmes), 210 mmKurosaki Senko SG2 Gyuto,
Dit Japanse chefsmes heeft een kern van Japans SG2 staal. Dit roestbestendige staal wordt gezien als een van de beste staalsoorten voor keukenmessen. Dit mes is volledig met de hand gesmeed door…€ 239,00Nieuw!
Kurosaki Senko SG2 Gyuto (chefsmes), 240 mmKurosaki Senko SG2 Gyuto,
Dit Japanse chefsmes heeft een kern van Japans SG2 staal. Dit roestbestendige staal wordt gezien als een van de beste staalsoorten voor keukenmessen. Dit mes is volledig met de hand gesmeed door…€ 289,00Nieuw!
Kurosaki Senko SG2 Santoku (universeel mes), 165 mmKurosaki Senko SG2 Santoku,
Dit Japanse Santoku mes heeft een kern van Japans SG2 staal. Dit roestbestendige staal wordt gezien als een van de beste staalsoorten voor keukenmessen. Dit mes is volledig met de hand gesmeed door…€ 199,00-13%
Takeshi Saji R2/SG2 Tsuchime Gyuto -Karin - (chefsmes), 210 mmTakeshi Saji R2
Lemmet van roestvast Japans R2 / SG2-staal met twee lagen zachter roestvast staal voor de buitenkant. Dit mes is volledig met de hand gesmeed door de bekende meestersmid Takeshi Saji (1949). Saji-san staat vooral…€ 399,00 € 349,00-14%
Takeshi Saji R2/SG2 Tsuchime Santoku -Karin- (universeel mes), 180 mmTakeshi Saji R2
Lemmet van roestvast Japans R2 / SG2-staal met twee lagen zachter roestvast staal voor de buitenkant. Dit mes is volledig met de hand gesmeed door de bekende meestersmid Takeshi Saji (1949). Saji-san staat vooral…€ 349,00 € 299,00-13%
Takeshi Saji R2/SG2 Tsuchime Gyuto -Karin- (chefsmes), 240 mmTakeshi Saji R2
Lemmet van roestvast Japans R2 / SG2-staal met twee lagen zachter roestvast staal voor de buitenkant. Dit mes is volledig met de hand gesmeed door de bekende meestersmid Takeshi Saji (1949). Saji-san staat vooral…€ 519,00 € 449,00-20%
Takeshi Saji R2/SG2 Tsuchime petty -Karin- (officemes), 130 mmTakeshi Saji R2,
Lemmet van roestvast Japans R2 / SG2-staal met twee lagen zachter roestvast staal voor de buitenkant. Dit mes is volledig met de hand gesmeed door de bekende meestersmid Takeshi Saji (1949). Saji-san staat vooral…€ 249,00 € 199,00
SG2 (R2) staal
Aanbieding
Taalkeuze
Gastenboek
-
16-11-2020 - Al een tijdje was ik op zoek naar mooie en... lees meer
-
06-11-2020 - Wat een topmes!!!
Nog nooit zo fijn gesneden! lees meer -
05-11-2020 - Even snel een stukje korst van overjarige kaas afsnijden had... lees meer