Kyohei Shindo (Tosa)

Kyohei Shindo-san (1990) is een jonge smid uit Tosa. Hij komt oorspronkelijk uit Hokkaido en ging naar de universiteit in Okinawa. Hij had altijd al een ambachtsman willen worden en ontdekte dat smeden het vak voor hem was. Tosa was de ideale plek om zijn dromen waar te maken, dus verhuisde hij naar Tosa. Hij had het moeilijk maar in mei 2020 begon hij eindelijk zijn eigen workshop na 8 jaar oefenen.

Sorteer op
  • -10%

    Kyohei Aogami Funayuki (universeel mes), 165 mm- Keyaki-
    Kyohei Aogami Funayuki (universeel mes), 165 mm- Keyaki-

    Kyohei Aogami Funayuki,

    Dit Japanse universele mes is een korte dunne Gyuto en heeft een kern van Japans Aogami #2 "Blue paper" niet- roestvast carbonstaal met een zeer fraaie kuroichi beschermlaag. Het lemmet is dubbelzijdig…

    € 99,00 € 89,00
  • -14%

    Kyohei Aogami Gyuto (Chefsmes), 210 mm- Keyaki-
    Kyohei Aogami Gyuto (Chefsmes), 210 mm- Keyaki-

    Kyohei Aogami Gyuto,

    Dit Japanse chefsmes heeft een kern van Japans Aogami #2 "Blue paper" niet- roestvast carbonstaal met een zeer fraaie kuroichi beschermlaag. Het lemmet is dubbelzijdig geslepen. Dit mes is volledig met de…

    € 139,00 € 119,00
  • -25%

    Kyohei Aogami Santoku (universeel mes), 170 mm- Keyaki-
    Kyohei Aogami Santoku (universeel mes), 170 mm- Keyaki-

    Kyohei Aogami Santoku,

    Dit Japanse universele mes is een combinatie tussen een nakiri (groentemes) en een Gyuto (chefsmes) en is te gebruiken voor vlees, vis en groente. Dit handgesmede mes heeft een kern van Japans Aogami #2…

    € 119,00 € 89,00
  • -25%

    Kyohei Aogami Nakiri (groentemes), 170 mm- Keyaki-
    Kyohei Aogami Nakiri (groentemes), 170 mm- Keyaki-

    Kyōhei Aogami Nakiri,

    Dit Japanse groentemes heeft een kern van Japans Aogami #2 "Blue paper" niet-roestvast koolstofstaal met een zeer mooie kuroichi beschermlaag. Het mes is aan beide kanten geslepen. Volledig met de hand…

    € 119,00 € 89,00
Sorteer op

Vragen? Whatsapp

 

© 2012 - 2023 Japansemessen.nl | sitemap | rss