Artikel 3 van 7

Diamantgravure in staal

€ 25,00 (inclusief btw)

Wij kunnen uw kostbare mes voorzien van een door u opgegeven naam. Een echte diamantgravure maakt het tot een persoonlijk bezit. Het verschil met oppervlakte graveringen zoals laseretsen laten een zeer oppervlakkige en snel slijtende afbeelding achter. Onze wijze van graveren is vergelijkbaar met professionele graveertechnieken zoals juweliers deze ook toepassen. We maken gebruik van professionele computergestuurde apparatuur met de nieuwste software. Een diamantgravure is een blijvende gravure zonder een al te opvallende verschijning.

Wat moet u aanleveren?

  • De te graveren tekst,
  • lettertype, 
  • formaat
  • plaatsing op het mes

Deze informatie dient per e-mail aangeleverd te worden voorzien van het bestelnummer.

Indien u de te graveren tekst zonder aanvullingen in de commentaarsectie van de webshopbestelling zet dan zullen wij zelf het lettertype, formaat en plaatsing op het mes bepalen. 

Mocht u de gravure willen overlaten aan de nieuwe eigenaar van het mes dan kunt u ook een voucher door ons laten maken die wij bij het mes voegen. De gravure kan dan op een later tijdstip aangebracht worden

U kunt daarnaast in principe kiezen uit alle lettertypes die standaard in MS Word of Google fonts voorkomen.

Mocht u specifieke eisen hebben dan kunt u dit bij uw bestelling aangeven en dan zullen we zo snel mogelijk contact met u opnemen.

wij kunnen ook uw naam omzetten naar Japanse Kanji tekens. We hebben hier een speciale Kanji generator voor. Een voorbeeld hiervan staat in de foto's.

Het plaatsen van een logo of plaatje is niet mogelijk

LET OP: Een gegraveerd mes kan niet meer geruild worden.

Vragen? Whatsapp

 

© 2012 - 2024 Japansemessen.nl | sitemap | rss