Brieto-PRO
Brieto keukenmessen staat bekend om de zeer goede afwerking en slijptechniek. De messen zijn voorzien van roestbestendige RVS handvatten met een goede grip. Deze messen zijn goed schoon te maken en hygienisch waardoor ze goed passen in een professionele keuken.
De M12-PRO serie is de top van de professionele lijn van Brieto. Deze messen zijn voorzien van de typische "deukjes" in het lemmet wat het kleven van producten tijdens het snijden voorkomt.
De Kyoto Tamahagane damast lijn is de topserie in de damaststalen keukenmessen van Brieto. Deze messen zijn voorzien van 63 lagen damast staal en het handvat heeft een unieke vorm (gemodelleerd naar een bamboescheut).
Aanbieding
Brieto-PRO M1203 Gyuto (Chefsmes) 270 mmBrieto-PRO M1204 Chefsmes,
Dubbelzijdig geslepen lemmet van roestvast Japans Mo-V staal voorzien van deukjes in het lemmet om kleven tegen te gaan. Het handvat is gemaakt van hol 18-8 roestvast staal en hierdoor is het mes…€ 289,00 € 179,00
Japansemessen.nl
- Home
-
-
Gesorteerd op merk
- Katsushige Anryu (Ikeda)
- Babacho Kanamono
- Brieto-PRO
- Chozaburo (Wakui/Hinoura)
- Fine Craft NiNJA Kickstarter
- Fujiwara
- Fukushima
- Gihei (Sanjo)
- Kagemitsu
- Kajibee - Ishikawa (Sanjo)
- Kenmizaki Satomi
- Hinoura
- Hounen Kozan-saku
- Kikuichi
- Konosuke
- Kurosaki
- Masakage
- Masutani
- Miki Hamono
- Misuzu Hamono (Miki)
- Kanetaka Hamono (Kyoto)
- Katsumoto
- Katsuyasu Kamo
- Okeya (Miki)
- Tsutomu Kajiwara (Tosa)
- Meoto
- Kosuke Muneishi (Tosa)
- Kyohei Shindo (Tosa)
- Tosa - Specials
- Takeshi Saji
- Shimomura Kougyou (Tsubame-Sanjo)
- Hinokuni (Echizen)
- Sakai Takayuki
- Shizu Hamono (Seki)
- Tadafusa
- Tadokoro Hamono
- Takamura
- Tanaka
- Tomita (Nisaku)
- Tsunehisa
- Wazakura
- Yosimitu Kajiya (Junichi Ide)
- Specials (westerse stijl)
- Specials Traditioneel
- Chinese koksmessen (Chinese cleavers)
- Vichelia (Professionele kappersscharen)
-
Gesorteerd op toepassing
- Universele messen (Santoku)
- Chefsmessen (Gyuto)
- Groentemessen (Nakiri)
- Office messen (Petty)
- Vlees-/vismessen (Trancheermessen)
- Kindermessen
- Broodmessen
- Uitbeenmessen (Honesuki)
- Yanagiba/Takohiki (traditioneel)
- Deba (traditionele kliefmessen)
- Usuba (traditionele groentemessen)
- Traditionele Japanse messen (overig)
- Chinese koks- en hakmessen (Chinese Cleavers)
- Gesorteerd op staalsoort
- Gesorteerd op prijs
-
- Special editions (Custommade)
- Aanbiedingen!
- Gift sets
- Cadeaubonnen
-
- Beschermhoezen
- Messentassen
- Slijpstenen en slijpstaven
- Boeken
- Messenblok en magneetstrips
- Snijplanken
-
- Zelf messen maken
-
- Zakmessen (Higonokami)
- Hobbymessen (Kiridashi)
- Tuin- en snoeimessen
- Bonsaimessen en -scharen
- Japanse zagen
- Japanse beitels
- Japanse scharen en pincetten
- Kookaccessoires (Nieuw!)
-
-
Onze slijpservice
-
- Graveerservice
-
- Informatie over verzenden, retour en garantie
-