Vorige Artikel 2 van 7 Volgende

Lasergravure op staal

€ 15,00 (inclusief btw)

In verband met buitenlandbezoek is de graveerservice gesloten van 16 maart tot 3 april. Opdrachten die voor 16 maart binnen zijn zullen we nog verwerken. Opdrachten die na 16 maart binnenkomen zullen we pas na 3 april verwerken.
 

Wij kunnen uw keukenmes voorzien van een door u opgegeven naam, persoonlijke boodschap of bedrijfslogo door het graveren met een sterke laserstraal. De gravure wordt in het oppervlak van het staal gebrand met een zogenaamde 'fiber laser'. Hiermee wordt een aantal micrometer van het staal weggebrand waardoor er een zeer duurzame en altijd zichtbare gravure achterblijft. Door de hitte van de laser zal de gravure de eerste tijd een diepe zwarte kleur hebben. Dit zal na verloop van tijd wat vergrijzen.

Wij kunnen zowel een naam, logo of figuur graveren.

De te graveren tekst, lettertype, en lettergrootte dienen per e-mail aangeleverd te worden voorzien van bestel / faktuurnummer en productnummer(s) van betreffende producten.

Mocht u specifieke eisen hebben of andere lettertypes wensen dan kunt u dit bij uw bestelling aangeven en dan zullen we zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Een gegraveerd product kan niet meer geruild worden.

Let op: de verwerkingstijd van een gegraveerd product kan een week in beslag nemen.

Taalkeuze

Nederlands Nederlands English English
© 2012 - 2023 Japansemessen.nl | sitemap | rss