Vorige Artikel 3 van 3 Volgende

Kyohei Aogami Gyuto (Chefsmes), 210 mm- Keyaki-

€ 139,00 (inclusief btw)

Kyohei Aogami Gyuto

Dit Japanse chefsmes heeft een kern van Japans Aogami #2 "Blue paper" niet- roestvast carbonstaal met een zeer fraaie kuroichi beschermlaag. Het lemmet is dubbelzijdig geslepen. Dit mes is volledig met de hand gesmeed door de jonge meestersmid Kyohei Shindo uit Tosa en is uniek in zijn soort. Het lemmet is zeer dun en handmatig geslepen en heeft geen verdikkingen waardoor slijpen zeer gemakkelijk is. Een Gyuto (letterlijk "Koe mes") is de Japanse variant van een universeel chefsmes en is geschikt voor het snijden van vlees, vis en groente.

  • Lemmetlengte: 210 mm
  • Totale lengte: 354 mm
  • Gewicht: ongeveer 140 gram
  • Staalsoort: kernstaal: Japans Aogami #2 staal met een Kuroichi beschermlaag. Niet-roestbestendig.
  • Hardheid: 61-63 (Rockwell C)
  • Handvat: D-vormig Keyakihout (Japanse Zelkova of Japanse schijniep) met zwarte kunststof bolster. De bolster kan nog wat gietsporen bevatten, dit zijn geen beschadigingen.

Zoals alle Japanse messen zijn de handgemaakte messen van Kyohei-san niet vaatwasmachine bestendig, na elk gebruik schoon- en droogmaken is de beste behandeling voor deze exclusieve producten.

Taalkeuze

Nederlands Nederlands English English
© 2012 - 2022 Japansemessen.nl | sitemap | rss