-34%

Vorige Artikel 12 van 12 Volgende

Hasegawa snijplank schraper

Artikelnummer: CBS - 115P
€ 14,95 € 9,90 (inclusief btw)

Snijplank Schraper

  • Voor de meeste soorten kunststof en houten snijplanken
  • Gemaakt in Japan
  • Snijplank Schraper / Polyethyleen Schuim CBS - 115P / t30 x 115 x 50

Hasegawa's is trots op zijn uitstekende schraapkracht. Het wist moeilijke plekken, vergeling door gebruik, schimmel en meeldauw, groeven en veren van het oppervlak van uw snijplanken.

Met zijn gepatenteerde technologie blijft het schuurmateriaal zitten en laat het zelden los voordat het volledig is opgebruikt.

Houd er rekening mee dat de dagelijkse verzorging van de snijplank vanuit hygiënisch oogpunt van het grootste belang is. Dit product is gemaakt met dit "dagelijks onderhoud" voor de snijplank in gedachten.

#1 in de wereld

Hasegawa snijplanken en accessoires met houten kern worden beschouwd als de beste ter wereld en worden gebruikt door de meest gerenommeerde Sushi Chef's.

Gebruikt door top Sushi Chefs over de hele wereld.
Officieel gekozen merk van World Sushi Cup Japan.

Hasegawa staat bekend om zijn geweldige keukenartikelen van commerciële kwaliteit, voornamelijk gericht op Sushi Chef's.

De productie van de snijplanken startte in 1992 (het bedrijf werd opgericht in 1955).

In Japan worden de keukenartikelen van Hasegawa zeer gewaardeerd vanwege hun voordelen op het gebied van sanitair management bij restaurants, cateringdiensten, hotels en voedselfabrieken. Wij geloven dat onze veilige keukenartikelen keukenwerk over de hele wereld helpen!

Taalkeuze

Nederlands Nederlands English English
© 2012 - 2023 Japansemessen.nl | sitemap | rss