Fukushima 素晴らしい Subarashī, Aogami Super, Gyuto (Chefsmes) 240 mm, Eiken handvat (Yakiurushi)
Artikelnummer: Subarashī_G240_yakiFukushima 素晴らしい Subarashī, Gyuto 210 mm
Dit Japanse koksmes heeft een kern van Japans Aogami supercarbonstaal (Super Blue Paper) met een beschermlaag aan de buitenkant (Sanmai). Dit dubbelzijdig geslepen mes is volledig met de hand gesmeed door de meestersmid Fukushima-san uit de prefectuur Kumamoto in Japan (Kyushu-eiland). Het lemmet is zeer dun en handmatig geslepen en heeft geen verdikkingen, wat het slijpen zeer eenvoudig maakt.
- Lemmetlengte: 240 mm
- Totale lengte: 400 mm
- Gewicht: 176 gram
- Staalsoort: kernstaal: Japans Aogami Superstaal "Blue paper steel" (niet-roestvrij) met 2 lagen zachter staal aan de buitenkant. Hardheid: 63 (Rockwell C)
- Handvat: achthoekig eikenhout met gebrande punt (Yakiurushi)
- Let op: dit product heeft geen naam op het lemmet (dus het mes dat u ontvangt is anders dan op de afbeeldingen!)
Zoals alle Japanse messen zijn de handgemaakte messen uit Fukushima niet vaatwasmachinebestendig. Reinigen en drogen na elk gebruik is de beste behandeling voor deze exclusieve producten.