Vorige Artikel 4 van 6 Volgende

Slijpen + reparatie - Traditionele enkelzijdige messen -

€ 60,00 (inclusief btw)

In verband met buitenlandbezoek is de slijperij gesloten van 16 maart tot 3 april. Slijpopdrachten die voor 16 maart binnen zijn zullen we nog verwerken en slijpen. Slijpopdrachten die na 16 maart binnenkomen zullen we pas na 3 april verwerken.

 

Slijpen op Japanse Wetstenen - Traditionele enkelzijdig geslepen messen -

Wilt u uw kostbare Japanse mes laten slijpen op de traditionele manier dan kunnen wij dit voor u verzorgen. Deze service is alleen bedoeld voor het repareren van zwaar beschadigde enkelzijdig geslepen Japanse messen zoals bij Usuba, Yanagiba en Deba messen. Te denken valt aan het repareren van een afgebroken punt, diepe chips, krom lemmet, opnieuw uitlijnen of een nieuwe geometrie aanbrengen.

Uw messen worden scheermes scherp geslepen op een oplopende serie wetstenen (6 staps) beginnend met #400 grit en eindigend met een #16000 grit steen (Japanse grit).

Wij werken uitsluitend met echte Japanse wetstenen en wij zijn getraind door Japanse slijpers.

Wilt u het mes teruggezonden krijgen dan komt er 6,95 euro verzendkosten bij (voor verzending binnen Nederland), hiervoor moet u bij het afrekenen de juiste verzendwijze selecteren. U kunt het slijpwerk ook komen afhalen in Hoevelaken.

Wij bieden voor deze service een gratis haal en breng service aan voor de stad Amersfoort, Nijkerk, Leusden en alles binnen deze driehoek. Wij rekenen op ongeveer een week voor het slijpen en terugbrengen van uw mes of messen.

Mocht u vragen hebben of verzoeken hebben dan horen wij dit graag op info@japantrading.eu

Taalkeuze

Nederlands Nederlands English English
© 2012 - 2023 Japansemessen.nl | sitemap | rss