Special Edition (Japan Only)

Artikel 4 van 5

Takamura VG-10 Migaki Tsuchime Gyuto (chefsmes), 210 mm -Special-

€ 239,00 (inclusief btw)

Takamura VG-10 Gyuto Tsuchime

Het lemmet is gemaakt van roestvrij Japans VG-10 staal, met aan de buitenkant twee lagen roestvrij staal (Sanmai smeedtechniek), voorzien van een prachtig gehamerd patroon (Tsuchime). Dit mes is volledig met de hand gesmeed in de smederij van Takamura. Takamura behoort tot de meest gerenommeerde messenmakers ter wereld, en diverse topchefs – waaronder John Emerson, Gordon Ramsay, René Redzepi, Mark Best, David Chang, Narisawa en Hiromi Yamada – gebruiken messen van Takamura.

De nakago (het deel van het lemmet dat in het handvat zit) loopt niet helemaal door tot aan de onderkant van het handvat. Hierdoor is er geen merkbare overgang en voelt het handvat uitzonderlijk glad en naadloos aan.

De Gyuto is de Japanse interpretatie van het klassieke westerse koksmes — veelzijdig, precies en perfect in balans. Ontworpen om alles aan te kunnen, van het snijden van vlees tot het fijnhakken van groenten, heeft de Gyuto een dunner lemmet en scherpere snede dan de meeste westerse messen. Dit zorgt voor uitzonderlijke controle en moeiteloos snijden. De subtiel gebogen snede ondersteunt zowel de wiegende als de duwende snijtechniek, wat dit mes ideaal maakt voor zowel professionele chefs als gepassioneerde thuiskoks. Gesmeed volgens traditionele Japanse ambacht, belichaamt een Gyuto de harmonie tussen kracht, elegantie en vlijmscherpe prestaties.

Deze specifieke “Special Edition” uitvoering heeft een logo aan slechts één zijde, zodat u aan de andere kant uw eigen logo of naam kunt laten graveren.

Specificaties:

  • Lemmetlengte: 210 mm
  • Totale lengte: 335 mm
  • Gewicht: 166 gram
  • Staalsoort: kernstaal van roestvrij Japans VG-10 staal met twee lagen roestvrij staal aan de buitenzijde (Sanmai gesmeed) en een Tsuchime-patroon
  • Hardheid: 60-61 HRC (Rockwell C)
  • Handvat: zwart pakkahout met een gesmede roestvrijstalen bolster

Zoals alle Japanse messen zijn deze met de hand gemaakte Takamura-messen niet vaatwasmachinebestendig. Het beste onderhoud is om het mes na elk gebruik zorgvuldig te reinigen en te drogen. Zo behoudt u de kwaliteit en levensduur van dit exclusieve product.

Overzicht

Vragen? Whatsapp

 

  • U kunt betalen met iDeal
  • U kunt betalen met PIN
  • Veilig betalen met Sisow
  • Veilig betalen met Bancontact
  • Maestro
  • Sofort Direct e-Banking
  • Wij bezorgen met PostNL
  • Facebook
  • Instagram
  • Paypal
  • you can pay with creditcard
  • Beware! reviews on Trust Pilot are fake
  • Trusted Shops
  • Pinterest
  • Valued Shops
© 2012 - 2025 Japansemessen.nl | sitemap | rss