Ambassadeurs

Chefs zijn enthousiast over onze Japanse messen:

ChefFoto'sWelke merken?
Rik Keijzer (School of Sushi)Rik Keijzer School of SushiSakai, Katsumoto
Herman den Blijker (The Taste, Herrie helpt, Mijn tent is Top)CJ 041012 010.jpgMCUSTA Zanmai Hybrid Sujihiki
Wouter Klootwijk (Keuringsdienst van Waarde, Parool, NRC) Tadafusa SN en S serie
Jeroen Klepper (Restaurant Fabricca, Bergen Nh)foto 3.jpgCitadel
Tamarra van Hilten (eigenaresse) en Jaroslaw ‘Scibiorek (Chef) (Tamasushi, IJburg Amsterdam)

Masakage

MCUSTA Zanmai

Marcell Cheng en andere chefs van Hosokawa restaurant AmsterdamHosokawa restaurant Amsterdam

Yamawaku, Takamura, MCUSTA Zanmai, etc

C.H. Yau, Shabu Shabu Rotterdam (Cor Kieboomplein)

Tido Hoang, Shabu Shabu Rotterdam (Everaertstraat)

shabu-shabu-logo.png

MCUSTA Zanmai

Miki Hamono

Yossi Adjedj, Sander Huizenga, Kelly Szendi, Koetjes en Kalfjes, Gustav Mahlerplein, Amsterdam

koetjes-en-kalfjes-amsterdam-amsterdam.jpg

MCUSTA Zanmai

Bart Mispelters, Restaurant The Lake, Keerbergen, Belgie

Kitaoka, MCUSTA Zanmai

Nick Verweijen, Restaurant De Zwaan, Valkenswaard

infopoint-gif20111111-21541-1y48n2h_featured.jpg

MCUSTA Zanmai 

Dirk de Koninck, Restaurant LaLuna, Antwerpen (1 Michelinster) (inmiddels gesloten)

LALuna.jpg

Masamoto

Glenn Zenner, Okura hotel Amsterdam

okura_-_yamazato.jpgGlestain, Misono

Vragen? Whatsapp

 

© 2012 - 2024 Japansemessen.nl | sitemap | rss