Ambassadeurs
Chefs zijn enthousiast over onze Japanse messen:
Chef | Foto's | Welke merken? |
Rik Keijzer (School of Sushi) | ![]() | Sakai, Katsumoto |
Herman den Blijker (The Taste, Herrie helpt, Mijn tent is Top) | ![]() | MCUSTA Zanmai Hybrid Sujihiki |
Wouter Klootwijk (Keuringsdienst van Waarde, Parool, NRC) | ![]() | Tadafusa SN en S serie |
Jeroen Klepper (Restaurant Fabricca, Bergen Nh) | ![]() | Citadel |
Tamarra van Hilten (eigenaresse) en Jaroslaw ‘Scibiorek (Chef) (Tamasushi, IJburg Amsterdam) | Masakage MCUSTA Zanmai | |
Marcell Cheng en andere chefs van Hosokawa restaurant Amsterdam | ![]() | Yamawaku, Takamura, MCUSTA Zanmai, etc |
C.H. Yau, Shabu Shabu Rotterdam (Cor Kieboomplein) Tido Hoang, Shabu Shabu Rotterdam (Everaertstraat) | ![]() | MCUSTA Zanmai Miki Hamono |
Yossi Adjedj, Sander Huizenga, Kelly Szendi, Koetjes en Kalfjes, Gustav Mahlerplein, Amsterdam | ![]() | MCUSTA Zanmai |
Bart Mispelters, Restaurant The Lake, Keerbergen, Belgie | ![]() | Kitaoka, MCUSTA Zanmai |
Nick Verweijen, Restaurant De Zwaan, Valkenswaard | ![]() | MCUSTA Zanmai |
Dirk de Koninck, Restaurant LaLuna, Antwerpen (1 Michelinster) (inmiddels gesloten) | ![]() | Masamoto |
Glenn Zenner, Okura hotel Amsterdam | ![]() | Glestain, Misono |