Aanbieding!
Anryu Shiro Sumi Gyuto (chefsmes), 210 mm
Anryu Suminagashi Gyuto, 21 cm
Dit Japanse chefsmes heeft een kern van Japans Shirogami #2 carbonstaal met een damast beschermlaag aan de buitenzijde. Dit dubbelzijdig geslepen mes is voorzien van een zwarte (Kurochi) beschermlaag. Dit mes is volledig met de hand gesmeed door meestersmid Ikeda-san in de Anryu smederij (Ikeda is de opvolger van Katsushige Anryu die vanwege zijn hoge leeftijd gestopt is met smeden).
- Lemmetlengte: 210 mm
- Totale lengte: 365 mm
- Lemmethoogte: 46 mm
- Gewicht: 166 gram
- Staalsoort: kernstaal: Japans Shirogami #2 staal "White paper steel" (niet-roestvast) met 2 lagen Damast staal en zwarte Kurochi beschermlaag.
- Hardheid: 63-64 (Rockwell C)
- Handvat: Ovaal kersenhout en krop van zwart Pakka hout.
Zoals alle Japanse messen zijn de handgemaakte messen van Katsushige Anryu niet vaatwasmachine bestendig, na elk gebruik schoon- en droogmaken is de beste behandeling voor deze exclusieve producten.