Artikel 1 van 8

Konosuke Sanjo SKD Nashiji gyuto (chefsmes), 210 mm, gebrand kastanjehout -saya-

€ 359,00 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Konosuke Sanjo SKD gyuto, 210 mm

Dubbelzijdig geslepen lemmet van speciaal Japans SKD12 semi-roestbestendig staal met een buitenlaag van Japans zacht roestbestendig staal. De kern is gehard tot 63-64HRc. Het lemmet is uitermate dun en handmatig geslepen en heeft geen verdikkingen waardoor slijpen zeer gemakkelijk is. Het handvat is half-octagonaal en gemaakt van Japan/ kastanjehout met een mooie gebrande afwerking (ter bescherming tegen micro-organismen en voor esthetiek). Het mes is ontworpen om zowel vis, vlees als groeten te snijden en is het meest verkochte model keukenmes. 

  • Lemmetlengte: 210 mm
  • Totale lengte: 350 mm
  • Gewicht: 117,4 gram
  • Staalsoort:  Japans SKD12 staal (semi-roestvast) met sanmai gesmede buitenlaag met Nashiji (mist) afwerking.
  • Hardheid: 63-64 (Rockwell C)
  • Handvat: Recht half-octagonaal handvat met zeer fraai Japans kastanjehout met zwarte buffelhoorn bolster.
  • incl handgemaakte houten saya van Honoki hout.

Bijzonderheden: Konosuke messen zijn in zeer beperkte oplage te krijgen. De messen worden steeds in kleine batches geproduceerd. Het polijsten en slijpen gebeurt door verschillende vakmensen die exclusief voor Konosuke werken. Het niveau van afwerken en slijpen is onvergelijkbaar. De messen van Konosuke behoren tot de beste messen op de wereld en zijn echte collector items. 

Zoals alle Japanse messen zijn de Konosuke messen niet vaatwasmachine bestendig, na elk gebruik schoon- en droogmaken is de beste behandeling voor deze exclusieve producten.

Vragen? Whatsapp

 

© 2012 - 2024 Japansemessen.nl | sitemap | rss