Artikel 1 van 36

Wazakura Yasugi Steel Ikenobo Ikebana Schaar 6.5"(165mm)

Artikelnummer: W002701
€ 46,95 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Wazakura Yasugi Steel Ikenobo Ikebana Schaar 6.5"(165mm)

【Specificatie】
Afmetingen: L 6,50 × B 1,81 × H 0,67 inch (L 165 × B 46 × H 17 mm)
Lengte van de messen: 1,69 inch (43 mm)
Gewicht: 169 g (5,96 oz)
Materiaal: YCS3 gelegeerd gereedschapsstaal ※YCS is een handelsmerk van Hitachi Metals, Ltd.
Gemaakt in Japan (Sanjo, prefectuur Niigata)
conditie: nieuw

【Gemaakt in Japan door 3e generatie ambachtslieden】
Echt Japans ikebana-gereedschap, met de hand gesmeed door de derde generatie bonsai-ambachtslieden in de stad Sanjo, in de prefectuur Niigata. Sanjo staat sinds de 17e eeuw bekend om de metaalbewerkingsvaardigheden van hun ambachtslieden en smeden.

【Yasugi speciaal staal】
Ikebana-gereedschappen gemaakt van Yasugi Specialty Steel, een uniek staal dat alleen in Japan wordt geproduceerd. Yasuki-staal wordt gemaakt in de fabriek van Hitachi Metals in de prefectuur Shimane (Japan). Het wordt gemaakt door ijzer en staal te combineren, onzuiverheden (fosfor, zwavel, enz.) De kenmerken Yasugi Steel tools zijn extra sterk, slijtvast en langdurig scherp gereedschap.

【Clean Cut, Heavy Duty Yasugi-schaar】
Met een scherpe en stevige rand snijdt het bloemvezels schoon, wat resulteert in een betere wateropname en een langere levensduur. Door de open hoek is hij ook geschikt voor het snoeien van dikke takken.

【"Warabi"-handgreep, multifunctionele schaar】
Klassiek Ikenobo School-ontwerp met gebogen gevormde handvatten die lijken op de bladeren van een varen. Deze handgrepen worden gebruikt voor het verbrijzelen van de uiteinden van harde stengels en takken als extra conserveringstechniek. Geschikt voor algemene ikebana- en bloemschikklussen, tuinieren en delicaat werk. Geen probleem met dikke takken.

Vragen? Whatsapp

 

© 2012 - 2024 Japansemessen.nl | sitemap | rss