-14%

Artikel 1 van 8

Konosuke MM Blue gyuto (chefsmes), 270 mm, Khii ebony -incl. saya- (zonder staal stempel)

€ 499,00 € 429,00 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Konosuke MM Blauwe gyuto, 270 mm, Ebbenhouten handvat, Aogami # 2 staal

Dubbelzijdig geslepen lemmet van traditioneel Japans Aogami # 2 staal (gehard tot 62 HRc). Het lemmet is extreem dun en handmatig geslepen en heeft geen verdikking wat het slijpen heel gemakkelijk maakt. Het handvat is achthoekig en gemaakt van exclusief ebbenhout en is gemaakt met de traditionele bevestigingstechniek waarbij de nakago wordt ingefreesd waar Konosuke bekend om staat. Het mes is ontworpen om vis, vlees en groenten te snijden en is het best verkochte model keukenmes.

  • Lengte lemmet: 270 mm
  • Totale lengte: 420 mm
  • Hoogte lemmet: 41 mm
  • Gewicht: 204 gram
  • Staalsoort: Japans Aogami # 2 staal (niet roestvast) met aan de buitenzijde zachter niet roestvast staal.
  • Hardheid: 61-62 (Rockwell C)
  • Handvat: Recht achthoekig handvat met zeer mooi zwartbruin Japans Khii ebbenhout met bolster van lichter hout
  • Inclusief bijpassende Magnolia houten saya (beschermhoes)
  • Dit mes heeft niet de "青鋼" (Blauw staal) stempel op het lemmet

Bijzonderheden: Konosuke-messen zijn verkrijgbaar in een zeer beperkte oplage. De messen worden altijd in kleine series geproduceerd. Het polijsten en slijpen wordt gedaan door verschillende professionals die exclusief voor Konosuke werken. Het niveau van afwerking en slijpen is onvergelijkbaar. De Konosuke-messen behoren tot de beste messen ter wereld en zijn echte collectorsitems.

Zoals alle Japanse messen zijn de Konosuke-messen niet vaatwasmachinebestendig, schoonmaken en drogen na elk gebruik is de beste behandeling voor deze exclusieve producten.

Vragen? Whatsapp

 

© 2012 - 2024 Japansemessen.nl | sitemap | rss