Tadafusa SAN-G210 Gyuto (chefsmes) 210 mm
Tadafusa SAN-serie Gyuto 210 mm, Aogami staal,
Dubbelzijdig geslepen 3-laags lemmet met een kern van niet-roestvast Aogami #2 staal. Het lemmet is dun en handmatig geslepen en heeft geen verdikkingen waardoor slijpen zeer gemakkelijk is.
- Lemmetlengte: 210 mm
- Totale lengte: 360 mm
- Gewicht: 151 gram
- Staalsoort: kernstaal: Traditioneel Japans Aogami #2 (niet- roestvast) staal met een zachtere staalsoort voor de buitenzijde. Het oppervlak is voorzien van een fraaie "satin finish".
- Hardheid: 62-63 (Rockwell C)
- Handvat: D-vorming Magnoliahout met een lichtbruine pakkahouten bolster.
- Bijzonderheden: Dit mes heeft een traditioneel handvat met een dubbelzijdig geslepen Sanmai gesmeed lemmet
Zoals alle Japanse messen zijn de Tadafusa messen niet vaatwasmachine bestendig, na elk gebruik schoon- en droogmaken is de beste behandeling voor deze exclusieve producten.
Er zijn geen houten saya`s beschikbaar voor dit mes.