Informatie voor bezoekers

Japanse Markt Hoevelaken!

Op 24 februari 2024 organiseren wij een Japanse markt waarbij de bezoekers worden meegenomen in een Japanse sfeer met de mogelijkheden om mooie Japanse spulletjes te kopen en om te genieten van Japanse kunst, cultuur en culinare hoogstandjes! De Japanse Markt wordt georganiseerd in het gezellig centrum van Hoevelaken, na uw bezoek aan de Japanse Markts kunt u nog even het Dorp in voor een hapje en een drankje of om nog even te shoppen!

Entree is gratis!

Waar?

  • Dorpshuis "De Stuw", De brink 10, Hoevelaken
  • Parkeren (gratis) kan op het parkeerterrein voor het dorpshuis

Wanneer?

  • Zaterdag 24 februari van 10:00 tot 16:00

Route?

  • De Japanse Markt is gemakkelijk te bereiken met OV, vanaf Connexion-station Hoevelaken is het slechts 15 minuten wandelen naar Dorpshuis De Stuw in het gezellige centrum van Hoevelaken. Komt u met de auto dan kunt u gratis parkeren op het grote parkeerterrein op slechts 100 meter van het Dorpshuis.

Veelgestelde vragen:

Is er een bewaakte garderobe aanwezig?
Nee helaas niet, u kunt uw jas wel ophangen op de kapstokken maar deze zijn helaas niet bewaakt.

Ik wil als journalist naar De Japanse Markt komen. Hoe meld ik me aan?
Pers kan zich aanmelden via Info@japantrading.eu. (minimaal 2 weken voorafgaand aan het evenement). Als houder van een NVJ pas heb je altijd toegang en is vooraf aanmelden niet nodig. Je meldt je met je NVJ-pas bij de beveiligingspost.

Ik ben jonger dan 13 jaar, mag ik naar De Japanse Markt?
Natuurlijk, iedereen is welkom! Maar als je jonger bent dan 13, moet je vergezeld worden door een volwassene en toestemming hebben van je ouder of voogd.

Kan ik bij De Japanse Markt betalen met je pinpas?

Bij nagenoeg elke standhouder kun je pinnen. Cash wordt ook geaccepteerd en er is een PIN automaat op slechts 100 meter van het dorpshuis

Kan ik De Japanse Markt bezoeken met een rolstoel?
Ja, dit is mogelijk. Alle ruimtes zijn met een rolstoel toegankelijk. Houd er rekening mee dat er slechts 1 invalidentoilet is. Het kan zijn dat er dus wat langer gewacht moet worden. 

Vragen? Whatsapp

 

© 2012 - 2024 Japansemessen.nl | sitemap | rss