Vorige Artikel 37 van 37 Volgende

Wazakura Yasugi Steel Koryu Bonsai Schaar 6.7"(170mm)

Artikelnummer: W002702
€ 46,95 (inclusief btw)

Wazakura Yasugi Steel Koryu Bonsai Schaar 6.7"(170mm)

【Specificatie】
Afmetingen: L 6,69 x B 3,93 x H 0,78 inch (170 mm x 100 mm x 20 mm)
Lengte van de messen: 1,77 inch (45 mm)
Gewicht: 6,52 oz (185 g)
Materiaal: YCS3 gelegeerd gereedschapsstaal ※YCS is een handelsmerk van Hitachi Metals, Ltd.
Gemaakt in Japan (Sanjo, prefectuur Niigata)
Conditie: nieuw

【Gemaakt in Japan door 3e generatie ambachtslieden】
Echte Japanse ikebana-gereedschappen, met de hand gesmeed door de derde generatie ikebana-schaarambachtslieden in de stad Sanjo, in de prefectuur Niigata. Sanjo staat sinds de 17e eeuw bekend om de metaalbewerkingsvaardigheden van hun ambachtslieden en smeden.

【Yasugi speciaal staal】
Ikebana-gereedschappen gemaakt van Yasugi Specialty Steel, een uniek staal dat alleen in Japan wordt geproduceerd. Yasuki-staal wordt gemaakt in de fabriek van Hitachi Metals in de prefectuur Shimane (Japan). Het wordt gemaakt door ijzer en staal te combineren, onzuiverheden (fosfor, zwavel, enz.) De kenmerken Yasugi Steel tools zijn extra sterk, slijtvast en langdurig scherp gereedschap.

【Clean Cut, Heavy Duty Yasugi-schaar】
Met een scherpe en stevige rand snijdt het bloemvezels schoon, wat resulteert in een betere wateropname en een langere levensduur. Door de open hoek is hij ook geschikt voor het snoeien van dikke takken.

【"Tsuru" Loophandvat, Multifunctionele Schaar】
Klassiek traditioneel Japans ontwerp met lusvormige grip. Dit zorgt voor een minder vermoeiende gebruikerservaring. Gebruik met handschoen voor een meer ergonomische bediening. Geschikt voor algemene ikebana- en bloemschikklussen, tuinieren en delicaat werk. Geen probleem met dikke takken.

Vragen? Whatsapp

 

© 2012 - 2023 Japansemessen.nl | sitemap | rss