Vorige Artikel 5 van 9 Volgende

Messenblok (magnetisch) voor 4-8 messen -Kersenhout - (Sakuranbo Okashī)

€ 159,00 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

De levertijd bedraagt 30 dagen.

さくらんぼ おかしい
Sakuranbo Okashī 

In eigen werkplaats gemaakte luxe Kersenhouten messenblok waarop u de messen veilig en overzichtelijk op kunt bergen. Door de sterke magneten die verwerkt zijn in het hout kunt u tot 4 messen kwijt (magnetisch aan 1 kant) of 8 messen (magnetisch aan 2 kanten). Doordat de messen in het zicht blijven heeft u gelijk zicht op de mestypes en grijpt u nooit mis.

Kersen, of ook wel kersenhout is een houtsoort. Oorspronkelijk werd hiermee gedoeld op het hout van de zoete kers (Prunus avium). In de tijd dat kersenboomgaarden in Europa hoogstamboomgaarden waren, leverde deze soort een zeer gewaardeerd hout, geschikt voor meubels, maar met het verdwijnen van hoogstamboomgaarden is dit hout grotendeels van de markt verdwenen.

Tevens dient deze luxe plank als display, u kunt deze plank dus ook gebruiken om uw messencollectie op een fraaie en veilige manier ten toon te stellen.

  • Afmeting: h x b x d = 315 x 300 x 65 mm (incl voetplaat)
  • Materiaal: massief gestoomd Kersenhout (Dankzij het thermisch modificeren is de werking van het hout veel minder, krijgt het een mooie warme kleur en is het gewicht lager)
  • De plank kan aan 1 kant of aan 2 kanten voorzien worden van magneten, dit kunt u zelf aangeven tijdens de bestelling.
  • De gebruikte magneten hebben geen negatieve effecten op uw dure messen (damast of sanmai gesmeed)
  • de voet van de houder is gemaakt van Europees Notenhout
  • Doordat hout een natuurproduct is verschillen de planken onderling van elkaar. De kleuren en tekening in het hout varieert per geleverde plank.
  • De plank wordt geleverd zonder de getoonde messen.
  • Het is mogelijk om de plank door ons te laten voorzien van een Tungolie laag, deze olie is zeer geschikt voor hout en zal de levensduur sterk verlengen. LET OP: Het aanbrengen en uitharden van deze speciale olie kost tijd en zal de levertijd met minimaal 7 dagen verlengen!.

Unieke planken! Allen verkrijgbaar bij Japansemessen.nl.

U kunt deze plank ook laten graveren door onze lasergraveerservice, elke tekst, logo, plaatje of zelfs foto kunnen wij graveren om de plank een exclusief karakter te geven. De levertijd kan dan 1-2 weken langer zijn in verband met beperkte voorraad. 

Taalkeuze

Nederlands Nederlands English English
© 2012 - 2023 Japansemessen.nl | sitemap | rss