"Cherry Slicer"

Artikel 1 van 17

CUSTOM Kagemitsu kurouchi ZDP189 Bunka (Universeel mes), 185 mm

Artikelnummer: JDA-037
€ 339,00 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

CUSTOM Kagemitsu kurouchi ZDP-189 Bunka, 185 mm

Handgesmeed lemmet van niet-roestvrij staal met de kern van extreem hard Japans ZDP-189 staal (Sanmai gesmeed).

Het handvat is ovaal en daarom geschikt voor rechts- en linkshandig gebruik.

Voor
Datum

 

December 2019

Type

Bunka

Bunka

Lengte lemmet

Blade length

185 mm door Kagemitsu

185 mm, 7.25 inch

by Kagemitsu

Staalsoort
Steel

ZDP-189

Sanmai gesmeed met kernlaag van ZDP-189. Buitenlaag met zwarte korouchi.

ZDP-189

Sanmai forged with core layer of ZDP-189. Korouchi cladding.

Roestvrij
Stainless

Snijrand roestvrij.

The cutting edge is rustproof.

Hardheid
H
ardness

± 65 HRC

± 65 HRC

Slijpwijze
Sharpening method

Tweezijdig

Double bevel

Slijphoek
Sharpening angle

15°

15°

Handvat

Handle

Ovaal

Oval

Materiaal handvat
Handle material

Esdoorn burl. Gestabiliseerd en gekleurd

Maple burl, stabilized and dyed

Bolster

Bolster Material

Witte Corian kunststof

White Corian resin

Spacer
Spacer material

geen

none

Links of rechtshandig

Left of right handed

 beide

 both

Gebruik
Use

Niet in afwasmachine

Schoon en droog maken na gebruik

Geen botten hakken, bevroren voedsel

Zorgvuldig behandelen.

No dishwasher

Clean and wipe dry after use

No cutting of hard stuff: bones or frozen food

Handle with care

Onderhoud mes

Maintenance knife

Eventueel in minerale olie (Camelia olie of Ballistol)

Gebruik geen metalen aanzetstaal

Gebruik keramische staaf of leren strop
Wekelijks aanzetten

Jaarlijks slijpen (let op slijphoek)

 

Blade can be wiped with mineral oil (Camelia oil or Ballistol)

Do not use of sharpening steel

Use ceramic sharpening rod or leather strop

Strop weekly

Sharpen yearly (take care of correct angle)

Onderhoud handvat

Maintenance handle

Niet in water laten liggen

Droogmaken met doek.

Als handvat schraal of ruw wordt:  inwrijven met Danish Oil

Do not leave in water or moist

Wipe dry with cloth

When coarse, rub with Danish Oil

Vragen? Whatsapp

 

© 2012 - 2024 Japansemessen.nl | sitemap | rss