Artikel 1 van 5

Konosuke TB gyuto (chefsmes), 210 mm, Khii Kastanje

€ 269,00 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Konosuke TB gyuto, 210 mm, Khii Kastanje handvat, Aogami #2

Dubbelzijdig geslepen lemmet van speciaal Japans Aogami #2 staal (gehard tot 63 HRc) in de kern. Het lemmet is uitermate dun en handmatig geslepen en heeft geen verdikkingen waardoor slijpen zeer gemakkelijk is. Het handvat is octagonaal en gemaakt van Japanse kastanjehout en een bolster van Ebbenhout. Het mes is ontworpen om zowel vis, vlees als groeten te snijden en is het meest verkochte model keukenmes. 

  • Lemmetlengte: 210 mm
  • Totale lengte: 350 mm
  • Gewicht: 150 gram
  • Staalsoort:  Japans Aogami #2 Blue paper staal (niet-roestvast) met een met zacht ijzer aan de buitenzijde (sanmai gesmeed)
  • Hardheid: 62-63 (Rockwell C)
  • Handvat: Recht octagonaal handvat met van zeer fraai kastanjehout met een ebbenhouten bolster.
  • Inclusief handgemaakte magnolia houten saya

Bijzonderheden: Konosuke messen zijn in zeer beperkte oplage te krijgen. De messen worden steeds in kleine batches geproduceerd. Het polijsten en slijpen gebeurt door verschillende vakmensen die exclusief voor Konosuke werken. Het niveau van afwerken en slijpen is onvergelijkbaar. De messen van Konosuke behoren tot de beste messen op de wereld en zijn echte collector items. 

Zoals alle Japanse messen zijn de Konosuke messen niet vaatwasmachine bestendig, na elk gebruik schoon- en droogmaken is de beste behandeling voor deze exclusieve producten.

Vragen? Whatsapp

 

© 2012 - 2024 Japansemessen.nl | sitemap | rss