-14%
Miki M106 Suminagashi VG10 Gyuto (chefsmes), 180 mm
Miki M106 suminagashi Gyuto 180 mm
Dit Japanse chefsmes heeft een kern van Japans VG10 carbonstaal (roestvast) met roestvaste Suminagashi (16 laags patroongeweld) beschermlaag. Dit dubbelzijdig geslepen mes is volledig met de hand gesmeed door de meestersmid van Miki Hamono en is uniek in zijn soort. Het lemmet is zeer dun en handmatig geslepen en heeft geen verdikkingen waardoor slijpen zeer gemakkelijk is. Een Gyuto mes is het typische Japanse chefsmes, door zijn vorm is dit mes uitermate geschikt voor het snijden van vlees en vis.
- Lemmetlengte: 180 mm
- Totale lengte: 310 mm
- Gewicht: 134,6 gram
- Staalsoort: kernstaal: Japans VG-10 staal met 2 lagen Suminagshi roestvast staal.
- Hardheid: 60-61 (Rockwell C)
- Handvat: Mooi glad afgewerkt westers handvat van zwart pakkahout met geklonken RVS bolster
Zoals alle Japanse messen zijn de handgemaakte messen van Miki Hamono niet vaatwasmachine bestendig, na elk gebruik schoon- en droogmaken is de beste behandeling voor deze exclusieve producten.