-34%

Artikel 1 van 30

Tadafusa SAN-11 Gyuto (chefsmes) 180 mm

€ 149,00 € 99,00 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Tadafusa SAN-serie Gyuto Aogami staal,

Dubbelzijdig geslepen 3-laags lemmet met een kern van niet-roestvast Japans Aogami #2 staal. Het lemmet is dun en handmatig geslepen en heeft geen verdikkingen waardoor slijpen zeer gemakkelijk is. Een Gyuto (letterlijk "koemes") is een universeel te gebruiken mes. Door de lengte en het relatief smalle lemmet is dit mes zeeg geschikt voor het snijden van vlees en vis.

  • Lemmetlengte: 180 mm
  • Totale lengte: 310 mm
  • Gewicht: 126 gram
  • Staalsoort: kernstaal: Traditioneel Japans Aogami #2 (niet- roestvast) "blue paper" staal met een zachtere staalsoort (SUS410) voor de buitenzijde. 
  • Hardheid: 62-63 (Rockwell C)
  • Handvat: zwart pakkahout (geperst en geïmpregneerd beukenhout)
  • Bijzonderheden: Dit mes heeft een modern westers handvat met een dubbelzijdig geslepen Sanmai gesmeed lemmet

Zoals alle Japanse messen zijn de Tadafusa messen niet vaatwasmachine bestendig, na elk gebruik schoon- en droogmaken is de beste behandeling voor deze exclusieve producten.

Er zijn geen houten saya`s beschikbaar voor dit mes.

Vragen? Whatsapp

 

© 2012 - 2024 Japansemessen.nl | sitemap | rss