Artikel 1 van 37

Tsutomu Kajiwara Sumi Gyuto (chefsmes), 240 mm

€ 199,00 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Tsutomu Kajiwara Sumi Gyuto, 

Dit Japanse Chefsmes heeft een kern van Japans Aogami #2 "Blue paper" niet- roestvast carbonstaal met een zeer fraai damast patroon. Het lemmet is dubbelzijdig geslepen. Dit mes is volledig met de hand gesmeed door de jonge meestersmid Tsutomu Kajiwara en is uniek in zijn soort. Het lemmet is zeer dun en handmatig geslepen en heeft geen verdikkingen waardoor slijpen zeer gemakkelijk is. Een Gyuto is de Japanse variant van een Chefsmes en is geschikt voor het snijden van vlees, vis en groente.

  • Lemmetlengte: 240 mm
  • Totale lengte: 395 mm
  • Gewicht: 217 gram
  • Staalsoort: kernstaal: Japans Aogami #2 staal met een damast beschermlaag. Niet-roestbestendig.
  • Hardheid: 61-63 (Rockwell C)
  • Handvat: Ovaal Rozenhout (Dalbergia oliveri) en krop van zwart pakka hout.

Zoals alle Japanse messen zijn de handgemaakte messen van Kajiwara-san niet vaatwasmachine bestendig, na elk gebruik schoon- en droogmaken is de beste behandeling voor deze exclusieve producten.

Vragen? Whatsapp

 

© 2012 - 2024 Japansemessen.nl | sitemap | rss