Navigatie
  • Murata Aokami Ko-bocho (kort chefsmes), 120 mm
    Murata Aokami Ko-bocho (kort chefsmes), 120 mm

    Murata Aokami Ko-bocho (kort chefsmes),

    Lemmet van niet-roestvast Japans Aogami #1 Blue staal met twee lagen niet-roestvast staal voor de buitenzijde (Sanmai gesmeed). Dit mes is volledig met de hand gesmeed door meestersmid…

    € 65,00
  • Murata Aokami Sabaki (uitbeenmes), 120 mm
    Murata Aokami Sabaki (uitbeenmes), 120 mm

    Murata Aokami Sabaki (Japans uitbeenmes),

    Lemmet van niet-roestvast Japans Aogami #1 Blue staal met twee lagen niet-roestvast staal voor de buitenzijde (Sanmai gesmeed). Dit mes is volledig met de hand gesmeed door meestersmid…

    € 65,00
  • Hayashi Dojo AS Petty (officemes) 105 mm
    Hayashi Dojo AS Petty (officemes) 105 mm

    Hayashi Dojo AS Petty (officemes) 105 mm, Aogami Super staal

    Dubbelzijdig geslepen 3-laags lemmet met een kern van niet-roestvast Japans Aogami Super staal. Het lemmet is dun en handmatig geslepen en heeft geen verdikkingen…

    € 75,00
  • Murata Aokami Funayuki (universeel mes), 165 mm
    Murata Aokami Funayuki (universeel mes), 165 mm

    Murata Aokami Funayuki,

    Dit korte zeer dunne en vlijmscherpe mes wordt in Japan gebruikt als universeel mes en heeft zijn oorsprong aan boord van vissersschepen. Dit mes is volledig met de hand gesmeed door meestersmid Takeo…

    € 75,00
  • Murata Aokami Nakiri (groentemes), 165 mm
    Murata Aokami Nakiri (groentemes), 165 mm

    Murata Aokami Nakiri,

    Lemmet van niet-roestvast Japans Aogami #1 Blue staal met twee lagen niet-roestvast staal voor de buitenzijde (Sanmai gesmeed). Dit mes is volledig met de hand gesmeed door meestersmid Takeo Murata. Een…

    € 79,00
  • Murata Aokami Santoku (universeel mes), 165 mm
    Murata Aokami Santoku (universeel mes), 165 mm

    Murata Aokami Santoku (universeel mes),

    Lemmet van niet-roestvast Japans Aogami #1 Blue staal met twee lagen niet-roestvast staal voor de buitenzijde (Sanmai gesmeed). Dit mes is volledig met de hand gesmeed door meestersmid…

    € 79,00
  • Hayashi Dojo AS Ko-Santoku (universeel mes) 135 mm
    Hayashi Dojo AS Ko-Santoku (universeel mes) 135 mm

    Hayashi Dojo AS Ko-Santoku 135 mm, Aogami Super staal

    Dubbelzijdig geslepen 3-laags lemmet met een kern van niet-roestvast Japans Aogami Super staal. Het lemmet is dun en handmatig geslepen en heeft geen verdikkingen waardoor…

    € 89,00
  • Hayashi Dojo AS Santoku (universeel mes) 180 mm
    Hayashi Dojo AS Santoku (universeel mes) 180 mm

    Hayashi Dojo AS Santoku 180 mm, Aogami Super staal

    Dubbelzijdig geslepen 3-laags lemmet met een kern van niet-roestvast Japans Aogami Super staal. Het lemmet is dun en handmatig geslepen en heeft geen verdikkingen waardoor…

    € 99,00
  • Anryu Aokami Petty (officemes), 130 mm
    Anryu Aokami Petty (officemes), 130 mm

    Anryu Aokami Tsuchime Petty 13 cm,

    Dit Japanse pettymes heeft een kern van Japans Aogami #2 carbonstaal met een zachtere carbonstalen beschermlaag aan de buitenzijde met een fraaie hamerslag (Tsuchime). Deze manier van smeden…

    € 109,00
  • -16%

    Tosa Kiyokane Aogami Super Nakiri Jigata (groentemes), 165 mm
    Tosa Kiyokane Aogami Super Nakiri Jigata (groentemes), 165 mm

    Tosa Kiyokane Nakiri Jigata, 165 cm

    Dit Japanse groentemes heeft een kern van Japans Aogami Super carbonstaal met een beschermlaag (Sanmai) aan de buitenzijde. Dit dubbelzijdig geslepen mes is voorzien van een zwarte (Kurochi)…

    € 129,00 € 109,00
  • Hayashi Dojo AS Gyuto (chefsmes) 210 mm
    Hayashi Dojo AS Gyuto (chefsmes) 210 mm

    Hayashi Dojo AS Gyuto 210 mm, Aogami Super staal

    Dubbelzijdig geslepen 3-laags lemmet met een kern van niet-roestvast Japans Aogami Super staal. Het lemmet is dun en handmatig geslepen en heeft geen verdikkingen waardoor slijpen…

    € 119,00
  • Tadafusa SAN-11 Gyuto (chefsmes) 180 mm
    Tadafusa SAN-11 Gyuto (chefsmes) 180 mm

    Tadafusa SAN-serie Gyuto Aogami staal,

    Dubbelzijdig geslepen 3-laags lemmet met een kern van niet-roestvast Japans Aogami #2 staal. Het lemmet is dun en handmatig geslepen en heeft geen verdikkingen waardoor slijpen zeer…

    € 129,00
  • Anryu Aokami Gyuto (chefsmes), 180 mm
    Anryu Aokami Gyuto (chefsmes), 180 mm

    Anryu Aokami Tsuchime Gyuto 18 cm,

    Dit Japanse chefsmes heeft een kern van Japans Aogami #2 carbonstaal met een zachtere carbonstalen beschermlaag aan de buitenzijde met een fraaie hamerslag (Tsuchime). Deze manier van smeden…

    € 139,00
  • NIEUW!

    Anryu Aokami Santoku (universeel mes), 170 mm
    Anryu Aokami Santoku (universeel mes), 170 mm

    Anryu Aokami Tsuchime Santoku,

    Dit Japanse mes heeft een kern van Japans Aogami #2 carbonstaal met een zachtere carbonstalen beschermlaag aan de buitenzijde met een fraaie hamerslag (Tsuchime). Deze manier van smeden heet Sanmai…

    € 139,00
  • Hayashi Dojo AS Gyuto (chefsmes) 240 mm
    Hayashi Dojo AS Gyuto (chefsmes) 240 mm

    Hayashi Dojo AS Gyuto 240 mm, Aogami Super staal

    Dubbelzijdig geslepen 3-laags lemmet met een kern van niet-roestvast Japans Aogami Super staal. Het lemmet is dun en handmatig geslepen en heeft geen verdikkingen waardoor slijpen…

    € 139,00
  • Kato AS Petty (officemes), 120 mm
    Kato AS Petty (officemes), 120 mm

    Hiroshi Kato AS petty,

    Dit Japanse officemes heeft een kern van Japans Aogami Super carbonstaal. Dit staal wordt gezien als een van de beste staalsoorten voor keukenmessen. Dit dubbelzijdig geslepen mes is voorzien van een zwarte…

    € 139,00
  • Nu weer op voorraad!

    Shigeki Tanaka JP Aogami Damascus Santoku (universeel mes), 165 mm
    Shigeki Tanaka JP Aogami Damascus Santoku (universeel mes), 165 mm

    Shigeki Tanaka Damascus Santoku met Japans handvat,

    Dit Japanse Santoku mes heeft een kern van Japans Aogami #2 "Blue paper steel" (niet- roestvast) carbonstaal met een fraaie Suminagashi (patroongeweld/damascus) beschermlaag.…

    € 139,00
  • NIEUW

    Masakage Mizu Kamagata (groentemes), 110 mm
    Masakage Mizu Kamagata (groentemes), 110 mm

    Masakage Mizu Kamagata,

    Dit Japanse groentemes heeft een kern van niet-roestvast Japans Aogami #2 Blue carbonstaal. Dit dubbelzijdig geslepen mes is voorzien van een blauw/zwart Kurochi patroon wat het mes een waterige glans…

    € 145,00
  • -17%

    Anryu Aokami Gyuto (chefsmes), 210 mm
    Anryu Aokami Gyuto (chefsmes), 210 mm

    Anryu Aokami Tsuchime Gyuto 21 cm,

    Dit Japanse chefsmes heeft een kern van Japans Aogami #2 carbonstaal met een zachtere carbonstalen beschermlaag aan de buitenzijde met een fraaie hamerslag (Tsuchime). Deze manier van smeden…

    € 179,00 € 149,00
  • Aogami Super staal

    Kagemitsu AS Santoku (universeel mes), Aogami Super, 170 mm
    Kagemitsu AS Santoku (universeel mes), Aogami Super, 170 mm

    Osafune Kagemitsu Aogami Super Santoku, Shitan handvat,

    Dubbelzijdig geslepen en gelamineerd (Sanmai) lemmet met een kern van het zeer speciale Japanse Aogami Super (Blue paper super) staal. Het lemmet is uitermate dun en…

    € 149,00
  • Kato AS Petty (officemes), 150 mm
    Kato AS Petty (officemes), 150 mm

    Hiroshi Kato AS petty,

    Dit Japanse officemes heeft een kern van Japans Aogami Super carbonstaal. Dit staal wordt gezien als een van de beste staalsoorten voor keukenmessen. Dit dubbelzijdig geslepen mes is voorzien van een zwarte…

    € 149,00
  • Kurosaki AS Santoku (universeel mes), 165 mm
    Kurosaki AS Santoku (universeel mes), 165 mm

    Kurosaki AS Santoku,

    Dit Japanse santoku mes heeft een kern van Japans Aogami Super carbonstaal. Dit staal wordt gezien als een van de beste staalsoorten voor keukenmessen. Dit dubbelzijdig geslepen mes is voorzien van een zwarte…

    € 149,00
  • NIEUW!

    Zakuri Aogami #1 Gyuto (chefsmes), 210 mm
    Zakuri Aogami #1 Gyuto (chefsmes), 210 mm

    Zakuri Aogami Gyuto 21 cm,

    Lemmet van traditioneel Japans niet-roestvast Aogami #1 "Blue Paper" staal met twee lagen zacht ijzer voor de buitenzijde. Dit mes is volledig met de hand gesmeed in de Echizen-Kintaro smederij.

    Aogami…

    € 149,00
  • Kajibee Sumi Aogami Santoku (universeel mes), 165 mm - Kaj-13 -
    Kajibee Sumi Aogami Santoku (universeel mes), 165 mm - Kaj-13 -

    Kajibee Suminagashi Santoku, Kaj-13, 165 cm

    Dit Japanse Santoku mes heeft een kern van Japans Aogami #2 carbonstaal met een damast beschermlaag (Suminagashi) aan de buitenzijde. Dit dubbelzijdig geslepen mes is voorzien van een…

    € 159,00
  • NIEUW!

    Shinji Fujishita Kuroichi, Nashiji, Aogami, Santoku (universeel mes), 165 mm
    Shinji Fujishita Kuroichi, Nashiji, Aogami, Santoku (universeel mes), 165 mm

    Shinji Fujishita Aogami Nashiji Santoku 16,5 cm,

    Lemmet van traditioneel Japans niet-roestvast Aogami #2 "Blue Paper" staal met twee lagen zacht ijzer voor de buitenzijde met een zwarte smeedlaag (Kuroichi). Dit mes is volledig…

    € 159,00
  • Masakage Mizu Santoku (universeel mes), 165 mm
    Masakage Mizu Santoku (universeel mes), 165 mm

    Masakage Mizu Santoku,

    Dit Japanse Santoku mes heeft een kern van niet-roestvast Japans Aogami #2 Blue carbonstaal. Dit dubbelzijdig geslepen mes is voorzien van een blauw/zwart Kurochi patroon wat het mes een waterige glans…

    € 165,00
  • Konosuke Keiai #7 petty (officemes), 150 mm, Walnoot + Saya
    Konosuke Keiai #7 petty (officemes), 150 mm, Walnoot + Saya

    Konosuke #7 officemes, 150 mm, Khii Walnut handvat, Aogami #2 staal.

    Dubbelzijdig geslepen lemmet van speciaal Japans Aogami #2 (Blue paper) staal. Het lemmet is uitermate dun en handmatig geslepen en heeft geen verdikkingen…

    € 169,00
  • Kurosaki AS Bunka (universeel mes), 165 mm
    Kurosaki AS Bunka (universeel mes), 165 mm

    Kurosaki AS Bunka,

    Dit Japanse bunka mes heeft een kern van Japans Aogami Super carbonstaal. Dit staal wordt gezien als een van de beste staalsoorten voor keukenmessen. Dit dubbelzijdig geslepen mes is voorzien van een zwarte…

    € 169,00
  • Anryu Aokami Nakiri (groentemes), 170 mm
    Anryu Aokami Nakiri (groentemes), 170 mm

    Anryu Aokami Tsuchime Nakiri,

    Dit Japanse groentemes heeft een kern van Japans Aogami #2 carbonstaal met een zachtere carbonstalen beschermlaag aan de buitenzijde met een fraaie hamerslag (Tsuchime). Deze manier van smeden heet…

    € 179,00
  • Kurosaki AS Nakiri (groentemes), 165 mm
    Kurosaki AS Nakiri (groentemes), 165 mm

    Kurosaki AS Nakiri,

    Dit Japanse groentemes heeft een kern van Japans Aogami Super carbonstaal. Dit staal wordt gezien als een van de beste staalsoorten voor keukenmessen. Dit dubbelzijdig geslepen mes is voorzien van een zwarte…

    € 179,00
  • Murata Buho Kuro Santoku (universeel mes), 180 mm
    Murata Buho Kuro Santoku (universeel mes), 180 mm

    Murata Buho Kuro Santoku (universeel mes),

    Lemmet van niet-roestvast Japans Aogami #1 Blue staal met twee lagen niet-roestvast staal voor de buitenzijde (Sanmai gesmeed). Dit mes is volledig met de hand gesmeed. Een Santoku is…

    € 179,00
  • Tsutomu Kajiwara Sumi Nakiri (groentemes), 165 mm
    Tsutomu Kajiwara Sumi Nakiri (groentemes), 165 mm

    Tsutomu Kajiwara Sumi Nakiri,

    Dit stevige Japanse groentemes heeft een kern van Japans Aogami #2 "Blue paper" niet- roestvast carbonstaal met een zeer fraai damast patroon. Het lemmet is dubbelzijdig geslepen. Dit mes is volledig…

    € 179,00
  • -21%

    Anryu Aokami Sujihiki (vismes), 270 mm
    Anryu Aokami Sujihiki (vismes), 270 mm

    Anryu Aokami Tsuchime Sujihiki 27 cm,

    Dit Japanse vis/trancheermes heeft een kern van Japans Aogami #2 carbonstaal met een zachtere carbonstalen beschermlaag aan de buitenzijde met een fraaie hamerslag (Tsuchime). Deze manier van…

    € 239,00 € 189,00
  • Kato AS Bunka (universeel mes), 170 mm
    Kato AS Bunka (universeel mes), 170 mm

    Hiroshi Kato AS Bunka,

    Dit Japanse bunkames heeft een kern van Japans Aogami Super carbonstaal. Dit staal wordt gezien als een van de beste staalsoorten voor keukenmessen. Dit dubbelzijdig geslepen mes is voorzien van een zwarte…

    € 189,00
  • Kato AS Gyuto (chefsmes), 180 mm
    Kato AS Gyuto (chefsmes), 180 mm

    Hiroshi Kato AS Gyuto,

    Dit Japanse chefsmes heeft een kern van Japans Aogami Super carbonstaal. Dit staal wordt gezien als een van de beste staalsoorten voor keukenmessen. Dit dubbelzijdig geslepen mes is voorzien van een zwarte…

    € 189,00
  • Kato AS Nakiri (Groentemes), 170 mm
    Kato AS Nakiri (Groentemes), 170 mm

    Hiroshi Kato AS Nakiri,

    Dit Japanse groentemes heeft een kern van Japans Aogami Super carbonstaal. Dit staal wordt gezien als een van de beste staalsoorten voor keukenmessen. Dit dubbelzijdig geslepen mes is voorzien van een…

    € 189,00
  • Kato AS Santoku (universeel mes), 170 mm
    Kato AS Santoku (universeel mes), 170 mm

    Hiroshi Kato AS Santoku,

    Dit Japanse santokumes heeft een kern van Japans Aogami Super carbonstaal. Dit staal wordt gezien als een van de beste staalsoorten voor keukenmessen. Dit dubbelzijdig geslepen mes is voorzien van een…

    € 189,00
  • NIEUW!

    Shinji Fujishita Suminagashi, Aogami, Petty (officemes), 135 mm
    Shinji Fujishita Suminagashi, Aogami, Petty (officemes), 135 mm

    Shinji Fujishita Aogami Polished petty 13,5 cm,

    Lemmet van zeer fraai gepolijst traditioneel Japans niet-roestvast Aogami #2 "Blue Paper" staal met twee lagen zacht damast ijzer voor de buitenzijde. Dit dubbelzijdig geslepen mes…

    € 189,00
  • Ikeda Aogami Super damascus Santoku (universeel mes), 170 mm
    Ikeda Aogami Super damascus Santoku (universeel mes), 170 mm

    Ikeda Aogami Super Santoku,

    Dit Japanse santokumes heeft een kern van Japans Aogami Super carbonstaal. Dit staal wordt gezien als een van de beste staalsoorten voor keukenmessen. Dit dubbelzijdig geslepen mes is voorzien van een…

    € 199,00
  • Kato AS Gyuto (chefsmes), 210 mm
    Kato AS Gyuto (chefsmes), 210 mm

    Hiroshi Kato AS Gyuto,

    Dit Japanse chefsmes heeft een kern van Japans Aogami Super carbonstaal. Dit staal wordt gezien als een van de beste staalsoorten voor keukenmessen. Dit dubbelzijdig geslepen mes is voorzien van een zwarte…

    € 199,00
  • Masakage Koishi Petty (officemes), 75 mm
    Masakage Koishi Petty (officemes), 75 mm

    Masakage Koishi Petty, 7,5 cm

    Dit Japanse officemes heeft een kern van Japans Aogami Super carbonstaal. Dit dubbelzijdig geslepen mes is voorzien van een zwarte (Kurochi) beschermlaag en fraai hamerslag (Tsuchime) patroon dat met…

    € 199,00
  • NIEUW!

    Shinji Fujishita Black Tsuchime, Aogami, Nakiri (groentemes), 165 mm
    Shinji Fujishita Black Tsuchime, Aogami, Nakiri (groentemes), 165 mm

    Shinji Fujishita Aogami Nakiri 16,5 cm,

    Lemmet van traditioneel Japans niet-roestvast Aogami #2 "Blue Paper" staal met twee lagen zacht ijzer voor de buitenzijde met een fraai hamerslagpatroon (Tsuchime). Dit mes is volledig met…

    € 199,00
  • NIEUW!

    Shinji Fujishita Black Tsuchime, Aogami, Santoku (universeel mes), 165 mm
    Shinji Fujishita Black Tsuchime, Aogami, Santoku (universeel mes), 165 mm

    Shinji Fujishita Aogami Santoku 16,5 cm,

    Lemmet van traditioneel Japans niet-roestvast Aogami #2 "Blue Paper" staal met twee lagen zacht ijzer voor de buitenzijde met een fraai hamerslagpatroon (Tsuchime). Dit mes is volledig met…

    € 199,00
  • -17%

    Tsunehisa AS Gyuto (universeel mes), 180 mm
    Tsunehisa AS Gyuto (universeel mes), 180 mm

    Tsunehisa Aogami Super Gyuto,

    Lemmet van zeer bijzonder niet-roestvast Japans Aogami Super staal dat Sanmai gesmeed is met twee lagen roestbestendig staal. Aogami super staal wordt door veel messenliefhebbers geroemd voor zijn…

    € 239,00 € 199,00
  • NIEUW!

    Tsunehisa AS Santoku (universeel mes), 180 mm
    Tsunehisa AS Santoku (universeel mes), 180 mm

    Tsunehisa Aogami Super Santoku

    Lemmet van zeer bijzonder niet-roestvast Japans Aogami Super staal dat Sanmai gesmeed is met twee lagen roestbestendig staal. Aogami super staal wordt door veel messenliefhebbers geroemd voor zijn…

    € 239,00 € 199,00
  • Konosuke Keiai #7 gyuto (chefsmes), 210 mm, Walnoot + Saya
    Konosuke Keiai #7 gyuto (chefsmes), 210 mm, Walnoot + Saya

    Konosuke #7 gyuto, 210 mm, Khii Walnut handvat, Aogami staal.

    Dubbelzijdig geslepen lemmet van speciaal Japans Aogami #2 (Blue paper) staal (gehard tot 63 HRc). Het lemmet is uitermate dun en handmatig geslepen en heeft geen…

    € 219,00
  • Kato AS Gyuto (chefsmes), 240 mm
    Kato AS Gyuto (chefsmes), 240 mm

    Hiroshi Kato AS Gyuto,

    Dit Japanse chefsmes heeft een kern van Japans Aogami Super carbonstaal. Dit staal wordt gezien als een van de beste staalsoorten voor keukenmessen. Dit dubbelzijdig geslepen mes is voorzien van een zwarte…

    € 229,00
  • Masakage Mizu Gyuto (chefsmes), 240 mm
    Masakage Mizu Gyuto (chefsmes), 240 mm

    Masakage Mizu Gyuto,

    Dit Japanse chefsmes heeft een kern van niet-roestvast Japans Aogami #2 Blue carbonstaal. Dit dubbelzijdig geslepen mes is voorzien van een blauw/zwart Kurochi patroon wat het mes een waterige glans geeft,…

    € 229,00
  • NIEUW!

    Shinji Fujishita Black Tsuchime, Aogami, Gyuto (chefsmes), 210 mm
    Shinji Fujishita Black Tsuchime, Aogami, Gyuto (chefsmes), 210 mm

    Shinji Fujishita Aogami Gyuto 21 cm,

    Lemmet van traditioneel Japans niet-roestvast Aogami #2 "Blue Paper" staal met twee lagen zacht ijzer voor de buitenzijde met een fraai hamerslagpatroon (Tsuchime). Dit mes is volledig met de…

    € 249,00
  • Shigeki Tanaka JP Aogami Damascus Gyuto (chefsmes), 270 mm
    Shigeki Tanaka JP Aogami Damascus Gyuto (chefsmes), 270 mm

    Shigeki Tanaka Damascus Gyuto met Japans handvat,

    Dit Japanse chefsmes heeft een kern van Japans Aogami #2 "Blue paper steel" (niet- roestvast) carbonstaal met een fraaie Suminagashi (patroongeweld/damascus) beschermlaag. Dit…

    € 259,00
  • Masakage Koishi Honesuki (uitbeenmes), 150 mm
    Masakage Koishi Honesuki (uitbeenmes), 150 mm

    Masakage Koishi Honesuki,

    Dit Japanse uitbeenmes heeft een kern van Japans Aogami Super carbonstaal. Dit dubbelzijdig geslepen mes is voorzien van een zwarte (Kurochi) beschermlaag en fraai hamerslag (Tsuchime) patroon dat met de…

    € 289,00
  • Masakage Koishi Santoku (universeel mes), 165 mm
    Masakage Koishi Santoku (universeel mes), 165 mm

    Masakage Koishi Santoku,

    Dit Japanse santoku mes heeft een kern van Japans Aogami Super carbonstaal. Dit dubbelzijdig geslepen mes is voorzien van een zwarte (Kurochi) beschermlaag en fraai hamerslag (Tsuchime) patroon dat met de…

    € 299,00
  • Masakage Koishi Nakiri (groentemes), 170 mm
    Masakage Koishi Nakiri (groentemes), 170 mm

    Masakage Koishi Nakiri, 17 cm

    Dit Japanse groentemes heeft een kern van Japans Aogami Super carbonstaal. Dit dubbelzijdig geslepen mes is voorzien van een zwarte (Kurochi) beschermlaag en fraai hamerslag (Tsuchime) patroon dat…

    € 349,00
  • Takeda NAS Yanagiba (vis/trancheermes) 225mm
    Takeda NAS Yanagiba (vis/trancheermes) 225mm

    Takeda NAS Yanagiba, Aogami Super staal,

    Dubbelzijdig geslepen 3-laags lemmet met een kern van niet-roestvast Aogami Super staal (NAS). De buitenzijde van het lemmet is echter gemaakt van een roestbestendig staal zodat alleen de…

    € 479,00
  • Masakage Koishi Gyuto (chefsmes), 240 mm
    Masakage Koishi Gyuto (chefsmes), 240 mm

    Masakage Koishi Gyuto, 24 cm

    Dit Japanse chefsmes heeft een kern van Japans Aogami Super carbonstaal. Dit dubbelzijdig geslepen mes is voorzien van een zwarte (Kurochi) beschermlaag en fraai hamerslag (Tsuchime) patroon dat met…

    € 489,00
  • Sakai Takayuki Aonikou Usuba (groentemes) 180 mm -01063-
    Sakai Takayuki Aonikou Usuba (groentemes) 180 mm -01063-

    Sakai Takayuki Aonikou Usuba (Groentemes),

    Sanmai gesmeed lemmet van roestvast staal met kern (Hagane) van Japans Aogami #2 staal (niet-roestvast) en een buitenlaag (Jigane) van niet roestvast staal. Dit zeer bijzondere en…

    € 549,00
  • Takeda NAS Kiritsuke (vismes) medium -250 mm-
    Takeda NAS Kiritsuke (vismes) medium -250 mm-

    Takeda NAS, Kiritsuke Aogami Super staal,

    Dubbelzijdig geslepen 3-laags lemmet met een kern van niet-roestvast Aogami Super staal (NAS). De buitenzijde van het lemmet is echter gemaakt van een roestbestendig staal zodat alleen de…

    € 549,00
  • Takeda NAS Yanagiba (vis/trancheermes) 245mm
    Takeda NAS Yanagiba (vis/trancheermes) 245mm

    Takeda NAS Yanagiba, Aogami Super staal,

    Dubbelzijdig geslepen 3-laags lemmet met een kern van niet-roestvast Aogami Super staal (NAS). De buitenzijde van het lemmet is echter gemaakt van een roestbestendig staal zodat alleen de…

    € 549,00
  • -22%

    Fujiwara san Denka no Hoto Nakiri (groentemes),  210 mm
    Fujiwara san Denka no Hoto Nakiri (groentemes), 210 mm

    Fujiwara san Denka no Hoto Nakiri,

    Dit grote groentemes is voorzien van een handgeslagen lemmet van met een kern van extreem hard Japans Aogami Super Blue staal. Dit mes is volledig met de hand gesmeed en is uniek in zijn soort,…

    € 769,00 € 599,00
  • Itsuo Doi/Sakai Takayuki Aonikou Yanagiba  (sashimimes) 300 mm
    Itsuo Doi/Sakai Takayuki Aonikou Yanagiba (sashimimes) 300 mm

    Itsuo Doi Aonikou Yanagiba

    Zeer fraai handgesmeed lemmet van niet-roestvast staal met een kern van Japans (Hitachi) Yasuki Blue #2 Steel (Aogami staal). Het lemmet is enkelzijdig geslepen door Tosa-san en volledig handmatig…

    € 599,00
  • Sakai Takayuki Aonikou Usuba (groentemes) 210 mm -01065-
    Sakai Takayuki Aonikou Usuba (groentemes) 210 mm -01065-

    Sakai Takayuki Aonikou Usuba (Groentemes),

    Sanmai gesmeed lemmet van roestvast staal met kern (Hagane) van Japans Aogami #2 staal (niet-roestvast) en een buitenlaag (Jigane) van niet roestvast staal. Dit zeer bijzondere en…

    € 599,00
  • Takeda NAS Yanagiba (vis/trancheermes) 280mm
    Takeda NAS Yanagiba (vis/trancheermes) 280mm

    Takeda NAS Yanagiba, Aogami Super staal,

    Dubbelzijdig geslepen 3-laags lemmet met een kern van niet-roestvast Aogami Super staal (NAS). De buitenzijde van het lemmet is echter gemaakt van een roestbestendig staal zodat alleen de…

    € 599,00

Aogami (Kasumi-yaki, Awase)

Gastenboek

  • 18-09-2018 - Vandaag de ZDP-189 bunka binnengekregen. Eerste inspectie gedaan en de...  lees meer
  • 01-07-2018 - Gisteren een leerzame workshop messenslijpen gedaan. Er gaat een wereld...  lees meer
  • 07-06-2018 - Onlangs een Japans mes gekocht. Dit mes herdefinieert het woord...  lees meer
Plaats een bericht
© 2012 - 2018 Japansemessen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.