NIEUW!

Artikel 1 van 2

Takamura R2 Pro Gyuto (chefsmes), 210 mm

€ 299,00 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Takamura R2 Pro Gyuto (chefsmes), 

Lemmet van roestvast Japans R2 (SG2) poederstaal met twee lagen roestvast staal voor de buitenzijde (Sanmai gesmeed). Dit mes is volledig met de hand gesmeed is de smederij van Takamura. Takamura is een van de bekendere messenmakers en een aantal bekende topchefs snijden met Takamura messen zoals John Emerson, Gordon Ramsay, Ren`e Redzepi, Mark Best, David Chang, Narisawa en Hiromi Yamada. Japansemessen.nl is zeer verheugd om deze messen nu ook op de Nederlandse markt aan te kunnen bieden en wel voor een zeer speciale introductieprijs.

Normaal gesproken kan R2 poederstaal gehard worden tot een hardheid van 65-66 Rockwell maar Takamura heeft voor deze professionele lijn gekozen voor een harding tot 63-64 Rockwell. Hierdoor zijn de messen ook gemakkelijk zelf te slijpen.

De Japanse versie van een chefsmes heet "Gyuto" en heeft dezelfde snijeigenschappen als een Frans model chefsmes.

  • Lemmetlengte: 210 mm
  • Totale lengte: 335 mm
  • Gewicht: 153 gram
  • Staalsoort: kernstaal: roestvast Japans R2 (SG2) poederstaal met twee lagen roestvast staal voor de buitenzijde (Sanmai gesmeed). 
  • Hardheid: 63-64 (Rockwell C)
  • Handvat: zwart pakkahout met gesmeed RVS bolster

Zoals alle Japanse messen zijn deze handgemaakte messen van Takamura niet vaatwasmachine bestendig, na elk gebruik schoon- en droogmaken is de beste behandeling voor deze exclusieve producten.

Vragen? Whatsapp

 

© 2012 - 2024 Japansemessen.nl | sitemap | rss